Her viser Iversen fingeren til Klanen

- Det virka som de fortjente det.

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga - Rosenborg 0-0

Rosenborg traff metallet to ganger, og brant et straffespark da de bare klarte uavgjort mot Vålerenga.

Steffen Iversen hadde kampens største mulighet da han fikk muligheten fra 11-meteren etter at Andre Muri felte Daniel Fredheim Holm, men den tidligere Vålerenga-spilleren satt straffesparket utenfor.

Iversen markerte seg også med å vise finger til Klanen etter en duell i Vålerenga-feltet. Iversen følte seg nemlig småhetset av Klanen.

- Jeg er flink til å ikke bry meg. Men det gikk bra, sa Iversen til TV 2 Sporten etter kampen.

- Sendte du noen hilsen til Klanen?

- Jeg gjorde kanskje det. Det virka som de fortjente det. De sto og kauka noe dritt til meg, da må de tåle det, sa Iversen.

Vålerenga best Vålerenga kom best og kjappest ut av startblokkene, da Veigar Pall Gunnarsson var noen få centimetre unna å komme alene med Daniel Örlund, allerede i kampens første minutt.

Før ti minutter var gått hadde også Fegor Ogude også forsøkt seg, med en mindre heldig volley.

FINGERN: Steffen Iversen viser fingeren til Klanen etter en RBK-corner.
FINGERN: Steffen Iversen viser fingeren til Klanen etter en RBK-corner. Vis mer

Fra det tjuende til det førtiende minutt var det Rosenborg som regjerte på nasjonalarenaen. I denne perioden skapte trønderne fem-seks kvalifiserte muligheter.

Iversen-bom Steffen Iversens lobbet i tverrliggeren, Jim Larsens headet utenfor og hadde også et skudd som gikk like over. Jonas Svensson hadde også en god mulighet da han forsøkte seg på hel volley.

Det var allikevel nevnte Iversen som skulle få den største muligheten da han i det 29.minutt fikk muligheten fra straffemerket. Etter mye klabb og babb i feltet fikk Daniel Fredheim Holm dempet ballen.

Andrè Muri fikk satt ut en fot. Straffe. Steffen Iversen. Bom.

Fortsatt 0-0.

Enga best ut igjen I andre omgang startet nok en gang Enga sterkest. Etter 49 minutter fikk Marcus Pedersen ballen på bakre stolpe, men headingen ble for løs og gikk langt over.

Et par minutter senere skulle det dog bli mange hakk farligere.

Bojan Zajic forserte med ballen fra midtstreken og slapp den perfekt til Gunnarsson på kanten av sekstenmeteren. Islendingen dro seg innover og fikk avsluttet, men nevnte Örlund reagerte lynkjapt og fikk reddet i første omgang, men på returen var Pedersen nok en gang frampå og fikk satt ballen i mål. Dessverre for Vålerenga ble målet korrekt annullert for offside.

Etter 65 minutter var Iversen nok en gang på ferde. Markus Henriksen fikk slå et upresset innlegg fra høyre, men det påfølgende hodestøtet tydet på at siktet til Iversen ikke så ut til å være fininnstilt på sin gamle hjemmebane i kveld.

Kort tid etter fikk også Jon Inge Høiland en sjelden sjanse da han headet over etter en corner.

Den andre omgangen fortsatte å bølge fram og tilbake og det så ut som om lagene byttet på å gi hverandre store muligheter. Først Dawda Leigh, så Rade Prica, så Rosenborg igjen og Vålerenga igjen.

Prica i stolpen De siste ti minuttene av ordinær tid ble en eneste stor kanonade av blokkerte langskudd og dårlig pasningsspill fra slitne, men hardtarbeidende fotballspillere.

På overtid våknet dog Rosenborg til liv igjen. Først fyrte Rade Prica et skudd i stolpen, før Hirschfeld akkurat fikk blokkert en frispilt Iversen, til corner.

Dermed ble det altså 0-0 på Ullevål i kveld, fra to lag som tilsynelatende har gjort seg fortjent til kritikken de har fått den seneste tiden.