KLAR TALE: Klanen viste i ettermiddag hva de synes om Yngve Hallén og NFFs behandling av Drillo i forbindelse med hans avgang som landslagssjef. Foto: Frode Hansen
KLAR TALE: Klanen viste i ettermiddag hva de synes om Yngve Hallén og NFFs behandling av Drillo i forbindelse med hans avgang som landslagssjef. Foto: Frode HansenVis mer

Her viser Klanen hva de mener om Hallén

- Å behandle Drillo på den måten er utilgivelig.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): «Hallén - får italiensk fotball til å virke ren» og «Drillo for president» preget i ettermiddag tribunen på Ullevaal Stadion, i forkant av oppgjøret mellom Vålerenga og FK Haugesund.

Med det viser Klanen tydelig hva de mener om Norges Fotballforbunds behandling av Egil Olsen i sammenheng med at han var ferdig som landslagstrener tidligere i høst.

-  Han (Yngve Hallén, fotballpresident) har en stil som ikke ligner grisen. Vi ville vise hva vi synes om han. Å behandle Norges største fotballhelt noensinne på den måten er utilgivelig, sier Svein Erik Bakke, talsmann for Klanen, til Dagbladet.

Det ble altså klart i slutten av september at Drillo var ferdig som landslagstrener, og at Per Mathias Høgmo skulle overta jobben umiddelbart. I etterkant har det kommet fram at Drillo reagerte på måten hele prosessen foregikk på.

- Måten dette har blitt behandlet på, er bare tull og tøys. Vi må jo i ifra når det skjer noe sånn. Hallén mangler ydmykhet, og vi ser i tillegg at pila peker nedover for landslagsfotballen, sier Bakke.

Kommunikasjonsdirektør i NFF, Svein Graff, sier til Dagbladet at de ikke kommer til å reagere på hendelsen.

- Bannere har vi kommentert tidligere. Vi kan ikke gjøre det hver gang Klanen ytrer seg, sier Graff.

Klanen hadde med seg lignende bannere da Vålerenga møtte Sogndal på bortebane forrige helg.

REAGERTE: Klanen reagerer på NFF og fotballpresident Yngve Halléns (venstre) behandling av Drillo (høyre) i forbindelse med at han var ferdig som landslagssjef i september.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
REAGERTE: Klanen reagerer på NFF og fotballpresident Yngve Halléns (venstre) behandling av Drillo (høyre) i forbindelse med at han var ferdig som landslagssjef i september. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer