Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her viser Ødegaard sitt skjulte talent foran lagkameratene

Deltok i sangkonkurranse - se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge - Finland, på MAX klokka 20.00, eller minutt for minutt på Dagbladet.no. 

ULLEVAAL (Dagbladet): Martin Ødegaard (17) og Norge forbereder kveldens treningskamp mot Finland på Ullevaal stadion.

Offentligheten har lært Ødegaard å kjenne som en beskjeden kar - helt til han får en fotball i beina. Da kan han valse opp med selv de største verdensstjernene.

Nå viser en ny video - publisert på fotballforbundets Facebook-side - at Real Madrid-spilleren også tåler å ha en mikrofon i hånda.

Som en oppladning til kveldens kamp, arrangerte gutta en sangkonkurranse på hotellet på Lillestrøm. Ødegaards onkel - fysioterapeut Thomas Ødegaard - introduserer kort om reglene. Det handler om å synge en korrekt setning fra låta som blir spilt.

På videoen er keeper Rune Almenning Jarstein blant de mest aktive. Men også Ødegaard griper mikrofonen på en av sangene. Så synger han en strofe, strekker hånda i været som en rockestjerne - og mottar lokalets hyllest.

Fra informert hold får Dagbladet opplyst at det ble arrangert mange konkurranser, men at det «vel var støtteapparatet som vant».

Se videoen øverst i saken

 Norge - Finland, på MAX klokka 20.00, eller minutt for minutt på Dagbladet.no.  

PÅ NORSK JORD:  Martin Ødegaard har kommet fra Madrid for å spille treningskamp mot Finland på Ullevaal. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
PÅ NORSK JORD: Martin Ødegaard har kommet fra Madrid for å spille treningskamp mot Finland på Ullevaal. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart