NFL:

Her ydmykes NFL-stjernen: 
- Var en forretningsavgjørelse å ikke slå ham

Crabtree og Talib i feide på banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det ble relativt dårlig stemning mellom Denver Broncos-cornerback Aqib Talib og Oakland Raiders' Michael Crabtree da de to lagene møttes i siste ordinære NFL-runde første nyttårsdag.

Tittelforsvarer Broncos' sesong er over tross seieren over Raiders, men det hindret ikke Talib i å benytte muligheten til å havne i overskriftene:

De to rivalene havnet i en småhissig ordveksling ute ved sidelinja underveis i kampen, da Aqib Talib plutselig grep tak i halsgropen til Crabtree og rykket til - og rev i stykker Raiders-spillerens åpenbart verdifulle gullkjede.

Hadde lyst til å slå

Dommerne gjorde ingenting etter episoden, som Talib tydelig feiret fornøyd med lagkameratene på benken i etterkant. Michael Crabtree, derimot, måtte kjempe mot lysten til å gå fysisk til angrep.

- Det så ut som om jeg hadde lyst til å slå ham, og jeg er ikke engang den typen. Jeg spiller fotball. Jeg kunne skadet ham, men jeg spiller fotball, sier Crabtree, ifølge CBS Sports.

- Dommerne snakker til meg som om det er jeg som spiller stygt. En fyr tar kjedet mitt. Han takler meg seint. Men hvis jeg reagerer på det, så kaster de meg ut av kampen. Det var for mye, du ser hva den fyren gjør rett foran meg. Hva skal jeg gjøre? Hvis jeg reagerer, blir jeg utvist og framstår som den stygge ulven. Jeg tok en forretningsavgjørelse for laget mitt, sier Raiders-spilleren, som klarte å holde hodet kaldt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer