Hergeirsson tilbys ny avtale til 2020

Håndballforbundet har startet dialogen om ny kontrakt med Thorir Hergeirsson.

DAMESJEF: Thorir Hergeirsson har vært sjef for det norske damelandslaget i håndball siden 2009. På nyåret tilbys han en forlengelse helt fram til EM i Norge i desember 2020. Foto: Bjørn Langsem
DAMESJEF: Thorir Hergeirsson har vært sjef for det norske damelandslaget i håndball siden 2009. På nyåret tilbys han en forlengelse helt fram til EM i Norge i desember 2020. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndballkvinnenes sjef Thorir Hergeirsson etterlyste i Dagbladets papiravis 13. oktober signaler fra håndballforbundet om en forlengelse av kontrakten som løper til over OL i Rio de Janeiro i 2016.

- Jeg har avtale til 2016. Det er ingen signaler på noe videre etter det fra håndballforbundet, så jeg begynner vel kanskje snart å se meg om etter noe annet, sa Hergeirsson til Dagbladet.

Nytt lag Norge er i en oppbyggingsfase med et nytt lag, etter at flere av veteranene enten har takket for seg, eller er ute av andre årsaker før EM i Ungarn i desember.

For en nasjon som er blitt bortskjemt med gull og medaljer fra kvinnehåndballen, er det ikke gitt at årets mesterskap bringer tilsvarende suksess. Det tar tid å bygge nytt, også i håndball. Hergeirsson følte at hele organisasjonen måtte vise samme vilje og evne til å se framover. - Jeg tror det er viktig i et generasjonsskifte at det er flere enn jeg som tenker langsiktig, sa han.

Møtes på nyåret Etter at landslaget var tilbake i Norge etter andreplassen i Golden League, så tok det ikke mange dagene før håndballforbundet satte seg ned med Thorir Hergeirsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer