Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandvolleyball: Norsk par i semifinale

Herjer i prestisjeturnering - Mol/Sørum klare for semifinale

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum sikret semifinaleplass i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Itapema i Brasil lørdag.

IMPONERER: Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum storspiller i Brasil. Foto: FIVB
IMPONERER: Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum storspiller i Brasil. Foto: FIVB Vis mer

Den norske duoen vant 2-0 mot Nico Beeling/Marco Krattinger fra Sveits i kvartfinalen, og skal møte hjemmefavorittene Vitor Felipe/Guto Carvalhaes i semifinalen natt til mandag.

- Det var en tøff kamp, men jeg synes vi spilte veldig bra også. Det er et tøft lag, og vi kjenner dem godt, og de spilte bra, men jeg synes vi kjempet hardt. Det er den beste kampen vi har spilt i turneringen, sa Mol til arrangørens Twitter-konto.

- Det var bra timing. Det er den første semifinalen vår denne sesongen. Det har vært nærme, men endelig klarte vi det, la Sørum til.

Semifinale er foreløpig sesongbeste. Flere topp ti-plasseringer har sørget for at Mol og Sørum er rangert som det 14. beste paret i verden på herresiden.

Resultatet sikrer også viktige rankingpoeng inn mot OL-kvalifiseringen som starter neste år. OL i Tokyo i 2020 er duoens store mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media