Herjer i Tyskland

Mats Møller Dæhli er tilbake i landslagsvarmen, og har aldri spilte bedre enn nå, ifølge landslagssjef Lars Lagerbäck. Dæhli kan være i startelleveren mot Færøyene fredag.

ROSES: Mats Møller Dæhli er tilbake i landslagsvarmen, og har aldri spilte bedre enn nå, ifølge landslagssjef Lars Lagerbäck. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært utelatt fra de to siste landslagstroppene var Mats Møller Dæhli tilbake blant Lars Lagerbäcks utvalgte menn til landskampene mot Færøyene og Malta.

Den tidligere Molde-spilleren har startet sesongen i St. Pauli på imponerende vis, og står med ett mål og sju målgivende pasninger på 13 kamper så langt denne sesongen.

Med Martin Ødegaard ute og Moi Elyounoussi usikker med en vond fot er det en åpning på den ene kanten for det norske landslaget i de to oppgjørene.

Det gjør Møller Dæhli til en svært aktuell mann til å starte mot Færøyene fredag, bekreftet Lagerbäck på onsdagens pressekonferanse. Den svenske landslagssjefen er imponert over det han har sett av Møller Dæhli så langt denne sesongen.

- Jeg tror spillestilen i St. Pauli passer han veldig godt. Han har vært mye bedre for klubblaget i år enn han har vært tidligere under min periode som landslagssjef, sier Lagerbäck.

- Det er jo hyggelig å høre, det er fint at han synes det. Jeg har spilt mange gode kamper til nå i år, selv om det resultatmessig har vært litt stang ut i det siste, sier Dæhli om rosen fra sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer