Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Herjet da Larvik lekte mot Byåsen

LEKTE SEG: Amanda Kurtovic. Foto: NTB Scanpix
LEKTE SEG: Amanda Kurtovic. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Larviks håndballkvinner feide et redusert Byåsen av banen med 31-22 i eliteserien onsdag.

Gjestene fra Trondheim måtte blant annet klare seg uten en influensasyk Emilie Hegh Arntzen og var aldri i nærheten av å bryte hjemmelagets lange seiersrekke i den hjemlige ligaen.

Ved pause sto det 18-8 til et Larvik-mannskap der Amanda Kurtovic var i storslag. 11 scoringer på 12 skuddforsøk ble til slutt fasiten for landslagsprofilen.

Kristine Breistøl fulgte opp med seks mål, mens det ble fem fulltreffere for Linn-Kristin Riegelhuth Koren.

Med seieren har Larvik nå seks poengs luke til serietoer Vipers. Byåsen følger deretter. Trondheimsklubben er ytterligere ett poeng på etterskudd.

Gjerpen, som kun har Rælingen bak seg på tabellen, tok sesongens andre seier med 30-26 over Stabæk onsdag. Glassverket klatret på sin side til fjerdeplass på tabellen med 29-23-seier over Oppsal.

Sola slo Tertnes 23-22 i en tett kamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling