<strong>POGBA HVEM?:</strong> Faren til Nate Patrick tok et bilde med Nemanja Matic og Paul Pogba uten å vite hvem det var. Foto: Nate Patrick / Twitter
POGBA HVEM?: Faren til Nate Patrick tok et bilde med Nemanja Matic og Paul Pogba uten å vite hvem det var. Foto: Nate Patrick / Twitter Vis mer

Twitter-tirade gir stjernemøte

Herjet med foreldrene: Nå går drømmen i oppfyllelse

- Jeg vil se hunden, svarer Paul Pogba.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nate Patricks frustrasjon over foreldrenes uvitenhet har gått viralt de siste dagene.

Mor og far Patrick tok et bilde med Manchester United-spillerne Paul Pogba og Nemanja Matic - men uten å ha peiling på hvem det var. Til sønnens store frustrasjon.

- De høylytte Uno-pøblene er ikke universitetsstudenter på vei for å se en film. De er verdens mest kjente fotballag, dere dumme, dumme, nydelig ignorante, bedårende dumme mennesker, som jeg stammer fra, tordnet han på Twitter.

Foreldrene var fullstendig likegyldige til møtet med superstjernene, mens det for Nate ville det vært en drøm som gikk i oppfyllelse.

Nå kan den gjøre akkurat det.

Inviteres

For etter at hans opprinnelige Twitter-melding, hvor han raser mot foreldrene, har spredt seg i det vide og det brede, og blitt retvitret 31 000 ganger, har han endelig fått svar.

Mens foreldrene er bosatt i England, holder Nate Patrick til i hjemlandet Australia, og tilfeldighetene vil ha det til at United skal på treningsleir dit denne sommeren.

Nå er han invitert til å se laget trene og ikke minst se dem aksjon mot Perth Glory FC.

- Vi har gratis billetter til deg og dine foreldre, skriver den engelske storklubben på Twitter.

- Latterlig samtale

I den opprinnelige Twitter-tråden ble Pogba viet mye oppmerksomhet. Foreldrene hadde vært mest interessert i at han var høylytt under en runde av kortspillet Uno, og at han hadde bagasje av rødt krokodilleskinn.

Fotballgale Nate Patrick var naturligvis mest opptatt av at Pogba hadde vunnet fotball-VM med Frankrike i sommer.

Foreldrene ble raskt ferdig med den informasjonen, og begynte i stedet å sende bilder av en hund til sønnen. Og det virker som hunden er det som interesserer Pogba mest også.

United-stjerna har også svart på Patrick Twitter-meldinger, og etterlyser bilder av hunden:

Når man får svar fra både Manchester United og Paul Pogba må man nesten svare, og sønn Patrick gjør som han blir bedt om.

- Hei, Paul. Dette er Miro. Han er en spansk vannhund, og det er latterlig at vi har denne samtalen, skriver han blant annet:

Les hele historien om da foreldrene sendte krasse blikk i retning to Uno-spillende fotballstjerner her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer