Herjet med Malta og lå våken i natt: - Det ble ikke så mye søvn

Får skryt.

VENDEREIS: Joshua King og resten av det norske landslaget på flyplassen før avreise hjem til Norge. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
VENDEREIS: Joshua King og resten av det norske landslaget på flyplassen før avreise hjem til Norge. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALTA / OSLO (Dagbladet): Norge, anført av en Joshua King i kjempeslag, ble et par numre for sterke for Malta, og kunne til slutt innkassere en meget viktig 3-0-seier i går kveld.

De fleste med et hjerte som banker for norsk landslagsfotball sov kanskje litt bedre i natt enn de har gjort på en stund, men så var ikke tilfelle for tomålsscoren.

- Jeg får aldri sove etter senkamp, så det blir ikke så mye søvn. Jeg er ganske sliten nå, så jeg håper jeg får sove på flyet, sier King til et samlet presseoppbud på flyplassen på Malta.

- Gøy Men søvn eller ei, det er ingen tvil om at 22-åringen er fornøyd med gårsdagens innsats.

- Det er gøy at laget får tre poeng og at vi gjør en bra jobb hele veien. Vi er fornøyd, men vi har en ny kamp på mandag som ganske sikkert blir litt tøffere, sier han.

I Blackburn har ikke spissen fått mye spilletid i det siste, men mye tyder på at han også starter når Norge tar imot Bulgaria hjemme på Ullevål på mandag.

- Dette øker selvtilliten min. Det er gøy å få tillit i flere kamper på rad, sier King.

- Joshua tar ikke av Harmeet Singh fikk også noen minutter på banen i går da han kom inn for Alexander Tettey. Han mener det er god giv i laget om dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer