Herjet med Scholes i debutkampen. To dager etterpå sluttet Ronaldinho på dagen

Fikk tilbud han ikke kunne si nei til i hjemlandet.

LEKENDE LETT: Ronaldinho scoret fem mål mot Paul Scholes og Bengaluru. Noen dager etterpå sluttet han. Foto: R Senthil Kumar/Press Trust of India via AP/NTB Scanpix
LEKENDE LETT: Ronaldinho scoret fem mål mot Paul Scholes og Bengaluru. Noen dager etterpå sluttet han. Foto: R Senthil Kumar/Press Trust of India via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ronaldinho (36) viste denne uka at han på ingen måte har glemt gamle kunstner. Brasilianeren herjet i sin debutkamp i indisk futsal, hvor han scoret fem mål for klubben Goa.

Ronaldinho er verdenskjent for sin silkemyke touch og blendende teknikk, og tilskuerne i India fikk se glimt av gammel storhet da Goa vant 7-2 i åpningskampen.

Men noen dager seinere er det allerede slutt.

I går kom 36-åringen med beskjeden om at han forlater ligaen etter bare to kamper. Han har fått en ambassadør-rolle i forbindelse med paralympics-OL i Rio de Janeiro i august. Et tilbud han ikke kunne takke nei til.

- Jeg har hatt en utrolig tid her i Chennai. Dessverre så må jeg dra tilbake til hjemlandet som trenger meg, noe som er synd siden jeg var i siget og i ferd med å bli bedre kjent med landet, sier Ronaldinho ifølge Gazzetta World.

Cafu inn

Stjernespilleren blir erstattet av landsmannen Cafu, som også hadde en stor karriere på fotballbanen.

- Jeg gledet meg over å tilbringe disse dagene i dette nydelige landet og hjelpe å promotere spillet som jeg spilte da jeg vokste opp. Men jeg lover å komme sterkere tilbake til sesong to av Premier Futsal. Jeg overlater dere til Cafú, som vil erstatte meg, sier Ronaldinho.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer