Herjet med Viking

SCORET TO: Mushaga Bakenga. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
SCORET TO: Mushaga Bakenga. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Publisert
  • Odd - Viking 3-0

Odd utnyttet anledningen til å ta seg nærmere Rosenborg i kampen om bronsemedaljene i Eliteserien med 3-0-seier over Viking onsdag.

Skienslaget kjemper om medalje og er likt med Vålerenga og tre poeng bak Rosenborg på tredjeplassen. Viking har etter en tung start plassert seg midt på tabellen med sine 30 poeng.

Kampen skulle egentlig vært spilt i den 21. serierunden, men måtte utsettes da Viking-spiss Veton Berisha testet positivt for koronaviruset 14. oktober.

Kampen i Skien skulle innledningsvis handle mye om en trønder. Odds Mushaga Bakenga fikk seg først en smell i duell med Viking-målvakt Arild Østbø før han slo voldsomt tilbake.

Det var gått 18 minutter da Bakenga scoret på en pasning inne i feltet. Han fikk bare en halvtreff, men det var nok til å sette ut Østbø som ikke nådde ballen på vei over målstreken. Det var Bakengas åttende mål for sesongen.

Han sto av trøkken han fikk i 1. omgang, og seks minutter etter pause løp han inn 2-0-målet etter et flott gjennomspill av Joshua Kitolano etter seks minutter spill.

Kitolano ville selv være med på moroa da han økte til 3-0 kort etter. Odd-spillerne sto nærmest i kø for å score før Kitolano sendte ballen i mål fra 18 meter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer