Herjet på Lerkendal

Bjørn Maars Johnsen skjøt seg inn i hjemmefansens hjerter.

SCORET: Bjørn Maars Johnsen viste seg fram for Lerkendal-publikumet. Foto: NTB Scanpix
SCORET: Bjørn Maars Johnsen viste seg fram for Lerkendal-publikumet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Rosenborg - Lillestrøm 3-1 (1-0)

Bjørn Maars Johnsen er allerede i ferd med å bli en populær mann på Lerkendal. I kveld fikk han sin hjemmedebut, og var sterkt delaktig i at Rosenborg tok tre overbevisende poeng.

Landslagsspissen åpnet målkontoen i den første omgangen, og satte spikeren i kista med sitt andre mål etter pause. I mellomtida hadde Samuel Adegbenro lagt på til 2-0.

Lillestrøm fikk redusert til 3-1 ved Daniel Pedersen, men det ble bare et trøstemål. Med tre poeng er RBK svært nær medaljeplass i Eliteserien. Det var det få som hadde trodd etter den begredelige starten på sesongen.

Perfekt plassert

Før klokka var passert ti sekunder sto Maars Johnsen bokført med gult kort. Spissens albue traff Fredrik Krogstad i ansiktet, og dommeren hentet fram et kort fra bokselomma.

Men bare fire minutter seinere kom landslagsspissen til sin første avslutning. Dessverre for han gikk føyk den over.

Maars Johnsen startet på topp, mens formspilleren Aleksander Søderlund var henvist til høyrekanten. Et kvarter ut i kampen var begge centimeter unna å skli inn åpningsscoringen. Ti minutter seinere kombinerte de for å endelig få hull på byllen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer