- Herlig å ha e-cupen

Stabæk-trener Gaute Larsen mener laget har femti prosents sjanse til å slå ut Anderlecht fra UEFA-cupen i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

-Kampen mot Anderlecht er som en liten cupfinale for oss, sier trener Gaute Larsen.

Og han håper på en kampramme en finale verdig på Ullevaal torsdag, da returoppgjøret i UEFA-cupens første runde skal spilles.

- I Brussel for to uker siden var det 21.000 på tribunene og stor stemning. Nå håper jeg folk kjenner sin besøkelsestid og kommer for å se oss spille mot et godt fotballag, sier Larsen til NTB.

Og det er selve clouet: Anderlecht er ikke et hvilket som helst lag, og det er egentlig sensasjonelt at Stabæk leder 1-0 fra kampen i Brussel.

- Vi som vokste opp på sytti- og åttitallet husker jo Anderlecht som et storlag. De har spilt sju europacupfinaler og vunnet tre, forteller Larsen.

Overrasket

Likevel, altså: Det er Stabæk som har det beste utgangspunktet foran torsdagens kamp, etter at Christian Michelsen scoret kampens eneste mål i Brussel. Sjokkerer det Larsen like mye som de fleste andre?

- Jeg er overrasket over at vi vant på bortebane, ja. Foran kampen tenkte jeg at vi skulle være fornøyd med ett- eller tomålstap. Da ville vi jo ha en fair sjanse på hjemmebane. Nå har vi et veldig godt utgangspunkt, sier Stabæk-treneren, som likevel ikke regner det som så godt som man kanskje skulle forvente av en trener for et hjemmelag i ledelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer