- Herlig å skrelle i V75 igjen

Storgevinst i dag også hvis 42-millioners kusk Arild Berås vinner i V5 på Sørlandet.

(Dagbladet.no):  Travkusk Arild Berås var en jublende glad mann etter å ha kjørt Gann Pål til seier i det siste V75-løpet på Jarlsberg travbane i går.

Ikke bare fikk Berås\' datter Madelen 60 000 kroner for seiren som eier av Gann Pål - det var andre gangen på et halvt år at sørlandskusken Berås utløste en kjempegevinst i V75.

I går delte to kompiser fra Vestfold 42,4 millioner kroner som et direkte resultat av Berås-seier. I mars ble V75-gevinsten 32 millioner kroner eter at Berås sjokkvant med en annen familiehest, Maia News.

I ettermiddag kjører Berås i V5-løpene hjemme på Sørlandets travpark. 

Og hvis han vinner, blir det store penger igjen.  Berås kjører bare minioutsidere med liten tiltro blant spillere og eksperter.

- Jeg har vel ingen store vinnersjanser i dag, sier Arild Berås til Dagbladet.no før ettermiddagens løp - fortsatt opprømt etter suksessen i går.

Her kan du klikke deg inn og kjøpe V5-forslagene satt opp av travseksperten til Dagbladet.no - klokka 17.55 er leveringsfristen for V5 til Sørlandet, mens V5 på dagens DD-bane Harstad stenger 17.45.

- Visste du hvor stort ansvar det lå på dine skuldre da du kjørte til start med Gann Pål i går?

- Nei, jeg konsentrerte meg fullt og fast om Gann Pål. Som alle andre på banen, hørte jeg jo over høyttaleren at V75-verdien var over 200 000 kroner. Mer visste jeg ikke, men det var jo fryktelig moro endelig å få klaff med Gann Pål og komme litt i fokus i forbindelse med storgevinsten.

 HER FALLER AVGJØRELSEN:  Gann Pål og Arild Berås vinner det siste V75-løpet på Jarlsberg lørdag og to spillekompiser fra Vestfold kan innkaqssere 42,4 millioner kroenr. Foto: Anders Kongsrud, Hesteguiden.com
HER FALLER AVGJØRELSEN: Gann Pål og Arild Berås vinner det siste V75-løpet på Jarlsberg lørdag og to spillekompiser fra Vestfold kan innkaqssere 42,4 millioner kroenr. Foto: Anders Kongsrud, Hesteguiden.com Vis mer

- Har du hørt noe fra kompisene som vant 42 millioner kroner?

- Nei, men de er hjertelig velkomne til å ringe. Det hadde vært gøy å slå av en prat med dem.

Bud på 200 000 kroner

- Kanskje de har lyst til å kjøpe Gann Pål?

- Da får datter Madelen et dilemma. Det er gullgutten hennes, og hun fikk han gratis i sin tid som betaling for å trene en annen hest. det har ringt flere interesserte kjøpere, blant andre trener Cato Antonsen og svenske interesser. Før seiren lørdag var budene over 200 000 kroner, og da er det jo ikke så lett for ei skolejente å ta den rette avgjørelsen.

- Etter forrige V75-omgang på Sørlandet var du sutrete i fagpressen fordi konkurrentene ikke  hadde sluppet deg til emd Gann Pål og stalelns 3-års talent. Forventern du at de andre kuskene i løpene skal ivareta interessene til dine hester?

- Som Asbjørn Mehla sa til meg på Jarlsberg i går: det kokte vel litt i hodet da du kommenterte de løpene. Nå er skuffelsene glemt!

FAMILIELYKKE: Vinnerhesten Gann Pål får kjærlig stryk av eier Madelen Berås og pappa og kusk Arild Berås etter seiren som ga 60 000 kroner inn på kontoen. Madelen er budt 200 000 kroner for gullklumpen sin.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 200179758


Varnish cache server