Herlig revansje for Manchester United: Herjet med QPR

Di Maria glitret i Old Trafford-debuten.

DOMINERTE: Manchester United hadde små problemer med å senke Queens Park Rangers på eget gress i dag. Rekordkjøpet Angel Di Maria storspilte, og scoret kampens første mål. Foto: REUTERS/Andrew Yates
DOMINERTE: Manchester United hadde små problemer med å senke Queens Park Rangers på eget gress i dag. Rekordkjøpet Angel Di Maria storspilte, og scoret kampens første mål. Foto: REUTERS/Andrew YatesVis mer

• Manchester United - QPR 4-0 (3-0)

(Dagbladet): Sesongstarten for storlaget Manchester United har mildt sagt vært skuffende, med ett tap og to uavgjorte på de tre første kampene.

I dag fikk de sin deilige revansje med storseier på hjemmebane.

- Vi spilte mye bedre. Fra start til slutt prøvde vi å score mål og det er det vi må gjøre med disse spillerne. Det var en viktig seier, og det er det første steget på en vei med gode resultater, håper vi, sier Juan Mata til BBC.

God di Maria Manchester United styrte kampen fra første minutt, og spesielt Angel Di Maria storspilte for de røde djevlene.

Etter 25 minutter var det også han som åpnet scoringsballet på Old Trafford. Et frispark fra 25 meter, som trolig var tenkt å være et innlegg, gikk forbi alle spillerne i feltet og i mål.

- Jeg er fornøyd med debuten og det første målet. Jeg har øvd på de frisparkene hele uka, så det er ikke en overraskelse for meg, sa Di Maria på spansk, oversatt av Juan Mata.

FIKK DEBUTEN: Radamel Falcao kom inn for Juan Mata, og fikk 25 minutter i United-debuten. Foto: EPA/PETER POWELL
FIKK DEBUTEN: Radamel Falcao kom inn for Juan Mata, og fikk 25 minutter i United-debuten. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Etterpå var Di Maria sentral da Ander Herrera kunne doble ledelsen.

Han startet en overgang med enorm fart, og spilte gjennom til Wayne Rooney som igjen la tilbake til Herrera. Spanjolen kunne oppskriftsmessig kline til fra 16 meter og i mål.

Herjet Men det skulle ikke stoppe der før pause for et Manchester United som så ut til å for alvor ha fått gløden tilbake. Wayne Rooney la på til 3-0 for vertene før 45 minutter var gått.

I første omgang var QPR nærmest da United-keeper David de Gea feilberegnet og bommet på en klarering. Heldig for United kom Johnny Evans inn og fikk ryddet unna.

Til tider regelrett herjet United med gjestene, og ga seg ikke før det sto 4-0.

Juan Mata la på til 4-0 helt upresset etter et innlegg fra Di Maria. Mata har nå scoret åtte mål på sine siste ti Premier League-kamper for United.

Falcao-debut Radamel Falcao fikk også sin debut for de røde djevlene. Colombianeren fikk 25 minutter på banen.

Han var nære ved å få en drømmedebut med scoring, da han plukket en retur fra keeper Green. Green reddet imidlertid forsøket.

GODE: Både Ander Herrera, Angel Di Maria og Juan Mata scoret og storspilte mot QPR. Foto: AP Photo/Jon Super
GODE: Både Ander Herrera, Angel Di Maria og Juan Mata scoret og storspilte mot QPR. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Manager Louis van Gaal konstaterte likevel etter kampen at det stadig er rom for forbedring.

- Når du vinner 4-0, kan du være fornøyd som trener. Men det er alltid ting du kan forbedre. Jeg er veldig glad over resultatet og måten vi spilte på. Vi dominerte hele kampen og scoret mål, og slapp ikke inn noen mål i andre enden, sier van Gaal ifølge BBC.

- Jeg tror vi klarer mye bedre. Jeg sa at vi må starte på nytt. Alle de nye spillerne spiller.