Herlovsen berget uavgjort for kvinnelandslaget

Mot New Zealand.

BERGET UAVGJORT: Cupfinalens forgrunnsfigur Isabell Herlovsen berget 1-1 for Norges kvinnelandslag i fotball mot New Zealand tirsdag.
Foto: ARMANDO BABANI / NTB scanpix
BERGET UAVGJORT: Cupfinalens forgrunnsfigur Isabell Herlovsen berget 1-1 for Norges kvinnelandslag i fotball mot New Zealand tirsdag. Foto: ARMANDO BABANI / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cupfinalens forgrunnsfigur Isabell Herlovsen berget 1-1 for Norges kvinnelandslag i fotball mot New Zealand tirsdag.

Gjestene var på vei mot seier i det første av to oppgjør mellom VM-klare nasjoner fra hver sin side av jorda, men Herlovsens scoring i det 81. minutt ga Norge en fortjent utligning.

Lørdagens cupfinalen avgjorde Herlovsen med to målgivende pasninger og ett mål da LSK Kvinner vendte til seier 3-1. Det var nok et innlegg hun prøvde på da hun kom fram på venstresiden, men ballen seilte gjennom feltet, traff innsiden av stolpen, deretter keeper Erin Nayler og havnet i mål.

New Zealand, som kom rett fra et knepent 1-2-tap mot Frankrike, viste seg igjen som et sterkt lag. Med høyt og aggressivt press stresset gjestene de norske spillerne på kunstgresset i Randaberg Arena.

Amber Hearn scoret New Zealands ledermål etter en drøy halvtime, da hun på et innlegg fra høyre vendte og banket ballen forbi Ingrid Hjelmseth.

Norge slet med å komme til sjanser, men Herlovsen hadde et par avslutninger utenfor fra god posisjon i den første omgangen. Emilie Haavi traff målet, men greide ikke å overliste Nayler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer