Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslaget:

Herlovsen klar for kinesisk fotball

Forlater LSK.

FLYTTER: Isabell Lehn Herlovsen fortsetter karrieren i Kina. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix<div><br></div>
FLYTTER: Isabell Lehn Herlovsen fortsetter karrieren i Kina. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Vis mer

LSK Kvinner har solgt spissen Isabell Herlovsen til kinesiske Jiangsu Suning FC. 28-åringen ønsker seg nye utfordringer.

Klubben bekrefter overgangen på sitt eget nettsted torsdag.

– LSK Kvinner bekrefter at Isabell Herlovsen er solgt til den kinesiske klubben Jiangsu Suning FC. Etter seks fantastiske sesonger skiller Isabell og LSK Kvinner nå lag, skriver de gule- og svartkledde i en uttalelse.

Herlovsen (28) er klubbens mestscorende i eliteserien. Hun kan vise til imponerende 100 scoringer på 108 seriekamper.

– Isabell ønsket nye utfordringer. Hun vil gjerne prøve seg i en ny liga. Hun er en goalgetter i verdensklasse, og det blir svært vanskelig å erstatte henne, uttaler hovedtrener Hege Riise.

Herlovsen kom til LSK Kvinner i 2011.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling