Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Herlovsen raste mot utvisning: - Det var en skikkelig tabbe av dommeren

Klager på det røde kortet.

SKJØNTE INGENTING: Isabell Herlovsen mener det var en tabbe av dommeren å vise henne ut etter kampslutt i kveldens Chamipons League-kamp mot Zürich på Åråsen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SKJØNTE INGENTING: Isabell Herlovsen mener det var en tabbe av dommeren å vise henne ut etter kampslutt i kveldens Chamipons League-kamp mot Zürich på Åråsen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den største dramatikken i LSK Kvinners mesterligakamp mot Zürich oppsto etter at dommeren blåste av, da Isabell Herlovsen fikk rødt kort.

Hun fikk det for å kaste ballen mot en Zürich-spiller etter sluttsignalet. Landslagsspissen hevder at motspilleren først sparket etter henne.

- Selv Zürich-spillerne kom bort etter kampen og sa at det ikke skulle vært rødt kort. Jeg kjenner at jeg er ganske forbannet. Det var en skikkelig tabbe av dommeren, sa Herlovsen, som håper at en klage fra LSKs side kan føre fram.

- Vi kommer nok til å sende inn en rapport, og vi har videobilder av det.

Slik beskrev hun situasjonen for NTB:

- Vi oppfattet at vi fikk et innkast, men så kom Zürich-spilleren løpende mot meg og dyttet litt på meg, og så dyttet jeg tilbake. Så blåste dommeren av. Da jeg skulle ta opp ballen, sparket spilleren mot meg, og da kastet jeg ballen på meg. Så ga dommeren meg rødt kort.

Protester Russiske Anastasia Pustovoitovas avgjørelse førte til voldsomme protester fra opprørte LSK-spillere, og diskusjonen gikk varmt i flere minutter etter at kampen var over. Gleden over 1-0-seieren ble langt på vei borte i dramaet, og Herlovsen var rød i øynene da hun møtte pressen etterpå.

- Selvsagt er det kjempekjipt. Jeg ble veldig overrasket da hun tok opp det røde kortet, sa hun.

LSK-trener Monica Knudsen så ikke situasjonen.

- Men jeg ble fortalt at Isabell fikk rødt kort. Det var en underlig sak, og flere sa at de synes det var feil. Det må være en mulighet til å følge det opp, sa hun.

Misser Herlovsen kom til flere store sjanser i kampen, men var ikke heldig med avslutningene.

- Jeg får håpe det sitter bedre i neste kamp, hvis jeg får spille den. Jeg hadde sjanser jeg burde scoret på, men det er også viktig å komme til sjansene, og jeg er fornøyd med det, sa hun til NTB.

- Det var uvant å spille på gress, men jeg synes vi gjennomførte en god kamp. Vi kunne scoret flere mål, men jeg håper dette holder.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!