TAR ETT ÅR TIL: Hermann Maier vil ha med seg OL før han gir seg. Her under årets VM-utfor. Foto: AFP/JACQUES DEMARTHON
TAR ETT ÅR TIL: Hermann Maier vil ha med seg OL før han gir seg. Her under årets VM-utfor. Foto: AFP/JACQUES DEMARTHONVis mer

Herminator satser mot OL i Vancouver

Tilbake i trening.

|||

Hermann Maier er tilbake i trening etter en kneskade han pådro seg på vårparten i år. Østerrikeren satser mot OL i Vancouver.

Men «Herminator» kommer ikke til å stille i renn før i slutten av november da alpinsirkuset er i Canada og USA. Han står altså over sesongåpningen i Sölden 25. oktober.

- Det gjør ingenting at jeg kommer litt sent tilbake på snø denne høsten, sier 36-åringen som har vært verdenscupvinner fire ganger (1998, 2000, 2001, 2004).

- Vinteren kommer til å bli lang nok, så selv om jeg venter med å konkurrere til verdenscupsirkuset kommer til Lake Louise i slutten av november, har jeg god nok tid på meg til å yte på topp når det virkelig gjelder, sier Maier.

Han kommer til å satse alt på super-G og utfor kommende sesong.

Maier går løs på sin 14. sesong i verdenscupen og er blitt en skikkelig veteran. Til nå har han 54 verdenscupseirer. I OL har han fire medaljer og to gull fra 1998, mens det er blitt tre gull og seks medaljer i VM-sammenheng.

(NTB-AFP)