SIKKER: Javier Hernandez scoret et av sine tre mål fra straffemerket i kampen mot El Salvador.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darrell Byers
SIKKER: Javier Hernandez scoret et av sine tre mål fra straffemerket i kampen mot El Salvador.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darrell ByersVis mer

Hernandez med hattrick for Mexico

Fortsatt målfarlig etter en lang sesong.

Javier Hernandez (23) er fortsatt målfarlig etter en lang sesong. Manchester United-stjernen scoret hattrick for Mexico i Gold Cup søndag.

«Chicarito» scoret tre av målene da tittelforsvarer Mexico knuste El Salvador 5-0 i åpningskampen i Concacaf-turneringen.

- Det viktigste for meg er tre poeng. Jeg bryr meg ikke om jeg scorer. Det viktigste er at vi vant, sa Hernandez, som scoret 13 mål i debutsesongen i den engelske eliteserien.

Etter en målløs første omgang scoret mexicanerne fire mål i løpet av de tolv første minuttene etter hvilen. Efrain Juarez ga Mexico ledelsen etter 54 minutter, mens Aldo De Nigris økte til 2-0 bare tre minutter senere.

Så var det klart for Hernandez-show. Han gjorde 3-0 etter en times spill og gjorde sitt annet mål for kvelden seks minutter senere. På overtid skaffet Hernandez straffe for Mexico. Han tok selv straffen og sikret hattricket sitt.

80.000 tilskuere fulgte kampen på Cowboys Stadium i Dallas.

- Vi fikk en utrolig støtte fra mexicanerne som bor her. Det var 80.000 tilskuere, og de fleste var i grønne trøyer. Det betyr mye for oss, sa Hernandez.

Den andre kampen i Gold Cup søndag ble også målrik. Costa Rica vant 5-0 over Cuba. Marcos Urena og Alvaro Saborio scoret to mål hver, mens også Joel Campbell kom på scoringslisten.

(NTB)