Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hernández pådro seg hjernerystelse

Kjørt til sykehus fra United-trening.

SENDT TIL SYKEHUS: Javier Hernández pådro seg en hjernerystelse på Manchester United-trening og ble sendt på sykehus.Foto: SCANPIX/Mike Lawrie/Getty Images/AFP
SENDT TIL SYKEHUS: Javier Hernández pådro seg en hjernerystelse på Manchester United-trening og ble sendt på sykehus.Foto: SCANPIX/Mike Lawrie/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-spiss Javier Hernández ble tirsdag kveld kjørt til sykehus etter å ha pådratt seg en lett hjernerystelse.

Uhellet skjedde under trening på Manchester Uniteds USA-turné.

- Vi har tatt alle nødvendige forholdsregler. Dette inkluderte at han overnattet på sykehus. Manageren vil gi videre oppdateringer når det blir aktuelt, melder klubben.

23-årige Hernández har var tilbake i trening med Manchester United så sent som mandag denne uken etter å ha spilt for Mexico i Concacaf Gold Cup. «De røde djevlene» avslutter turneen i USA med kamp mot mesterligamester Barcelona i Washington lørdag.

(NTB)