Flandern rundt:

Heroisk Kristoff måtte kapitulere i Flandern

Distansert på Oude Kwaremont.

KLARTE IKKE Å FØLGE: Alexander Kristoff måtte slippe på Oude Kwaremont og da var slaget tapt. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)
KLARTE IKKE Å FØLGE: Alexander Kristoff måtte slippe på Oude Kwaremont og da var slaget tapt. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OUDENAARDE (procycling.no): Alexander Kristoff var toneangivende med på de fleste brosteinshellingene i finalen på Flandern rundt, men da det ble akselerert siste gang opp Oude Kwaremont fikk nordmannen det tungt.

Etter hvert som gruppen foran organiserte seg maktet 30-åringen aldri å komme seg opp igjen, og var ikke med da det skulle kjempes om topplasseringene.

Til slutt spurtet UAE Team Emirates-rytteren inn til 16. plass, like foran Edvald Boasson Hagen.

- Det ble for tøft. Jeg klarte ikke å holde statistikken min dessverre i år. Det har vært tungt disse klassikerne. Jeg kjente i dag... Jeg følte meg egentlig bedre enn jeg har gjort i de andre dagene og det ser man på resultatet også, jeg er med lengre. Men jeg fikk det i Kwaremont og pleier å slite i Kwaremont. Det ble litt for tungt. Jeg satt bra inn, men jeg klarte ikke å følge de beste. Og i Paterberg klarer jeg ikke å følge, så da var det over, sa Kristoff til TV2 etter rittet.

Overlegen nederlender

Drøyt 10 kilometer tidligere hadde Niki Terpstra gått avgårde på Kruisberg. Nederlenderen fikk raskt en god luke, da de øvrige favorittene lurte lenge på hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer