Heroiske Stabæk-spillere sønderknust etter RBK-comeback

Trønderne klare for cupfinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Stabæk 3-2 e.e.o.

LERKENDAL(Dagbladet): For et drama det ble på Lerkendal da Rosenborg og Stabæk møttes til semifinale i cupen. Stabæk var best svært lenge, men Rosenborg berget ekstraomganger og etter 95 minutter satte innbytter Matthias Vilhjalmsson inn 3-2 etter innlegg fra en annen innbytter, Yann-Erik de Lanlay. Rosenborg hadde scoret på nesten alt de hadde av sjanser i kampen.

- En voldsom skuffelse. Guttene jobbet så hardt, men så klarte vi det ikke. Frustrerende, sier Stabæk-trener Bob Bradley.

- Fantastisk deilig. Stabæk var  best i 60-70 minutter, men vi klarte å snu det og selvfølgelig kjempeglade nå, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

Kontret inn 1-0 1. omgang var sjansefattig, men med et Stabæk-lag som satset friskt og hadde mest ball. Nær scoring var de også et par ganger, men det var Rosenborg som scoret kampens første mål allerede etter syv minutter.

Stabæk hadde akkurat hatt en kjempemulighet som ble reddet mesterlig av Andrè Hansen.

Like etter stakk Pål Andrè Helland i bakrom, fikk en perfekt pasning fra midt på egen halvdel og lobbet rolig over Stabæk-keeper Mande Sayouba som stod langt ute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.