Herr og fru Eric Jones

Svennis og eksen skiftet navn i helgen.

(Dagbladet.no): Etter å ha blitt karakterisert som en mann med unormal sult på det motsatte kjønn, gjør nå Englands landslagssjef, Sven-Gøran Eriksson, alt for å reparere forholdet til eks-kona Nancy dell\'Olio, skriver Aftonbladet.

I helgen tok de to inn på et luksushotell nord for London, og forsøkte å snike seg unna det årvåkne engelske folket.

Det klarte de ikke, for selv om de tok inn på hotellet som herr og fru Eric Jones, tok det kun et par timer før Englands største avis var på plass.

Og når The Sun lurer i buskene, får resten av England vite om det også.

Holdt kjeft

Det lykkes selvfølgelig ikke avisa å få kommentarer fra de to, men kilder som oppholdt seg i nærheten forteller til avisa at det virket som om de hadde en ordentlig alvorsprat.

- De satt som om de var i en egen verden. Det er ingen tvil om at de var i dyp samtale, sier en av kildene.

Men ingen har så langt avisa har klart å forstå, fått med seg hva det var de snakket om. De holdt nemlig tett med en gang noen nærmet seg bordet de satt ved.

SAMMEN IGJEN? Sven-Gøran Eriksson og Nancy dell\'Olio prøver å rette opp feilene fra i fjor. Foto: Scanpix
SAMMEN IGJEN? Sven-Gøran Eriksson og Nancy dell\'Olio prøver å rette opp feilene fra i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

Dobbelt utro

Sagaen om Svennis og hans kvinner har rast i engelske medier lenge. Én av elskerinnene, Fariah Alam, er midt i en arbeidsrettssak mot det engelske fotballforbundet for ulovlig oppsigelse, mens en annen er den kjente, svenske tv-stjerna Ulrika Jonsson.

På søndag kom dell\'Olio hjem fra ferie på Sardinia, og Svennis og ekskona skal ha hatt kontakt i lang tid. Nå prøver den svenske fotballtreneren desperat å rydde opp i forholdet mellom de to.