Herrem besvimte på badegulvet: - Ekkel følelse

Slått ut av bakterie.

DRAMATISK: Camilla Herrem følte seg dårlig, og besvimte på badegulvet natt til tirsdag. Senere ble det påvist at det var en bakterie som hadde slått ut landslagsspilleren.

Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
DRAMATISK: Camilla Herrem følte seg dårlig, og besvimte på badegulvet natt til tirsdag. Senere ble det påvist at det var en bakterie som hadde slått ut landslagsspilleren. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Camilla Herrem var med i den norske troppen som tok hjem et EM-gull i desember. Nå er hun tilbake i Romania og klubben Baia Mare, der serien er i gang igjen.

På sin blogg skriver Camilla Herrem i dag om en episode tidligere denne uka. 28-åringen fra Sola kollapset nemlig på badet etter å ha kjent sterke magesmerter natt til tirsdag. Overfor Dagbladet utdyper Herrem:

- Jeg våknet den natta av at jeg hadde veldig smerter i magen, skikkelig mageknip. Så jeg gikk inn på badet og ventet på at noe skulle skje. Jeg ble plutselig veldig dårlig og følte at jeg måtte kaste opp. Så gjorde jeg ikke det, men så kom svetten på sekundet, forteller Herrem.

- Ekkelt Da hun skulle gå tilbake til senga for å prøve å sove vekk smerten, besvimte hun. Det neste håndballstjerna husker, er at romvenninna, hviterussiske Anastasia Lobach, slo henne i fjeset og vekket henne.

- Det var ekkelt, jeg kan ikke huske at jeg har besvimt før, sier Herrem til Dagbladet.

Kantspilleren slo haka og kneet i fallet, og er glad for at det ikke endte verre.

- Det var et lite bad, så det var ikke så mye som skulle til for at jeg hadde slått meg skikkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.