Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Herrem besvimte på badegulvet: - Ekkel følelse

Slått ut av bakterie.

DRAMATISK: Camilla Herrem følte seg dårlig, og besvimte på badegulvet natt til tirsdag. Senere ble det påvist at det var en bakterie som hadde slått ut landslagsspilleren.

Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
DRAMATISK: Camilla Herrem følte seg dårlig, og besvimte på badegulvet natt til tirsdag. Senere ble det påvist at det var en bakterie som hadde slått ut landslagsspilleren. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Camilla Herrem var med i den norske troppen som tok hjem et EM-gull i desember. Nå er hun tilbake i Romania og klubben Baia Mare, der serien er i gang igjen.

På sin blogg skriver Camilla Herrem i dag om en episode tidligere denne uka. 28-åringen fra Sola kollapset nemlig på badet etter å ha kjent sterke magesmerter natt til tirsdag. Overfor Dagbladet utdyper Herrem:

- Jeg våknet den natta av at jeg hadde veldig smerter i magen, skikkelig mageknip. Så jeg gikk inn på badet og ventet på at noe skulle skje. Jeg ble plutselig veldig dårlig og følte at jeg måtte kaste opp. Så gjorde jeg ikke det, men så kom svetten på sekundet, forteller Herrem.

- Ekkelt Da hun skulle gå tilbake til senga for å prøve å sove vekk smerten, besvimte hun. Det neste håndballstjerna husker, er at romvenninna, hviterussiske Anastasia Lobach, slo henne i fjeset og vekket henne.

- Det var ekkelt, jeg kan ikke huske at jeg har besvimt før, sier Herrem til Dagbladet.

Kantspilleren slo haka og kneet i fallet, og er glad for at det ikke endte verre.

- Det var et lite bad, så det var ikke så mye som skulle til for at jeg hadde slått meg skikkelig.

Bakterie Romvenninna Lobach kom altså fort til unnsetning, og tilkalte støtteapparat og ambulanse.

EM-GULL: Camilla Herrem sammen med Heidi Løke, Karoline Dyhre Breivang og Nora Mørk. Foto: AP Photo/MTI, Aniko Kovacs
EM-GULL: Camilla Herrem sammen med Heidi Løke, Karoline Dyhre Breivang og Nora Mørk. Foto: AP Photo/MTI, Aniko Kovacs Vis mer

- Hun er min reddende engel, sier Herrem.

Men først et par dager seinere og et nytt sykehusbesøk, fikk Herrem vite at det var et virus som hadde slått henne ut.

- Jeg merket jo at alt ikke var som det skulle, og da fikk jeg tatt en ny test. De så at jeg hadde en bakterie i kroppen. Jeg vet ikke hva det har kommet av, sier Herrem til Dagbladet.

Nå har Herrem fått antibiotika, og begynner å bli bra. Hun er tilbake i trening etter noen dager fri.