Håndball-EM i Sverige:

Herrem briljerte, men før kampen var hun sjokkert: - Jeg får helt vondt av meg selv. Det er forferdelig

Trøblet mot Ungarn. Herjet mot Tsjekkia.

HELSINGBORG (Dagbladet): Camilla Herren sto fram som Norges beste med fem scoringer på fem forsøk og blant disse var noen lekre tricker i seieren mot Tsjekkia.

Dermed svarte venstrekanten på strålende vis etter en svak kamp med bom og null mål mot Ungarn i går.

- Jeg må være konsentrert og gjøre det enklest mulig. Jeg kan ikke begynne å finne på nye ting, sånn som i går, det var helt tragisk å se på. Jeg får helt vondt av meg selv. Det er forferdelig, sier Herrem til Dagbladet og ler.

Herrem fortsetter.

- Jeg prøvde på skudd jeg ikke hadde prøvd siden 2011. Jeg skjønner ikke hva jeg holdt på med. Jeg måtte bare få det vekk. I kveld prøvde jeg å gjøre det enklere, og det funket, sier kantspilleren.

GOD: Camilla Herrem  jubler.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
GOD: Camilla Herrem jubler. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

30-åringen sto for kampens øyeblikk da hun på frekt og brijant tricket inn et skudd fra kanten i 1. omgang. Ballen skrudde via stanga og i mål.

- Jeg trodde den skulle gå utenfor, for ballen gikk ikke så fort som jeg trodde. Det er blitt et vanlig skudd for meg. Jeg føler jeg har kontroll på det, sier Herrem.

- Hvordan klarer du å heve nivået fra i går til i dag?

- Jeg har ikke sett noe av kampen (mot Ungarn). Jeg tok det heller i hodet. Jeg måtte få vekk tankene om at det var dårlig. I tillegg har jeg mer ro i kroppen nå og gir litt pokker. Jeg prøver å ikke tenke så mye. Jo mindre jeg tenker på negative ting, jo bedre er det, sier kantspilleren.

Nå venter Frankrike i semifinale fredag klokka 20.45

Live-published photos and videos via Shootitlive