KLAR FOR SEMIFINALE: Camilla Herrem i samtale med foreldrene Aslaug og Carl Otto etter EM-kampen mellom Norge og Sverige. Herrem har aldri ikke spilt semifinale i et EM hun har deltatt i.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KLAR FOR SEMIFINALE: Camilla Herrem i samtale med foreldrene Aslaug og Carl Otto etter EM-kampen mellom Norge og Sverige. Herrem har aldri ikke spilt semifinale i et EM hun har deltatt i. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Herrem drømmer om «skitten» semifinale mot Ungarn

- Det hadde vært skikkelig gøy.

BEOGRAD / OSLO (Dagbladet): Norge - Sverige 28-25.

Norge vaklet så vidt i første omgang mot Sverige i Serbia i kveld, men i andre omgang viste de hvorfor de har tatt 41 seire på 45 kamper i EM-sammenheng siden 2002.

Camilla Herrem mener håndballjentenes styrke er blitt at de nesten aldri føler at de er på vei til å tape.

- Det er jo så deilig. Vi klarer å hente inn fem mål på dem, og det er morsomt: Vi mister aldri troen. Vi føler aldri at det skal bli tap, og det synes jeg er deilig, sier hun til Dagbladet.

Strålende Edin
Anja Edin kom inn da Linn Jørum Sulland slet litt før pause, og leverte umiddelbart. Storspill, ni scoringer, og etterpå er det bare skryt å få av lagvenninnene.

- Hun var strålende, og det er veldig gøy å spille med Anja. Det er ikke så lett å vite hva Anja gjør, så jeg vil tro hun er en vanskelig spiller å stoppe. Hun har vært god i Larvik, men dette er nok kanskje det beste jeg har sett av henne, sier Sulland, og får støtte av Herrem:

- Jeg er sinnssykt glad for at Anja spilte så dritbra i dag. Det er så kjekt å se på. Hun har roen, og spiller sitt eget spill. Da ser du at de ikke er vant til å ha en type som henne på banen. Det kan ikke bli mer fortjent. Det er Anja Edin, det er sånn hun er, sier hun.

- Jeg har ventet på det. Med en gang hun får tillit, så ser du hva hun kan gjøre. Det er sånn hun har prestert i Larvik hele sesongen, hun er en dritgod spiller. BB, rett og slett, sier Herrem.

Håper på Ungarn
Med seieren i dag er Norge allerede klare for semifinale, til tross for at det gjenstår en mellomspillkamp.

Torsdagens møte med vår andre skandinaviske rival, Danmark, blir mest trening og forberedelse.

Nå håper Camilla Herrem at Ungarn blir motstander i semifinalen.

- Det hadde vært veldig gøy. Det hadde blitt bra liv i hallen, og en skikkelig tøff kamp. Nesten litt sånn skitten. De gir 100 prosent, og det gjør vi også. Det hadde vært skikkelig tøft og gøy, sier Herrem til Dagbladet.