Herrem får frysninger av «magiske» lagvenninner

Tror nesten ikke det hun ser.

- FOR ET LAG: Camilla Herrem er fra seg av begeistring over det laget hun spiller på. - Jeg er så stolt av dette laget, sier hun. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
- FOR ET LAG: Camilla Herrem er fra seg av begeistring over det laget hun spiller på. - Jeg er så stolt av dette laget, sier hun. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIXVis mer

LILLEHAMMER (Dagbladet): Camilla Herrem deler spilletida si med Kari Mette Johansen. Det har hun ingenting imot.

Ikke bare fordi hun vet at laget er avhengig av to spillere på hver plass.

Men også fordi Camilla rett og slett koser seg på benken.

Jublet på benken - Vi har et helt magisk lag. Jeg får frysninger når jeg sitter på benken og ser på. «For et lag vi har,» sier jeg til de andre jentene mens jeg sitter der, sier Herrem til Dagbladet.

Hun startet gårsdagens kamp på venstrekanten, og satt på benken i andreomgangen.

Der likte hun seg. Norge kjørte over Slovenia og jublet på benken som om hun selv hadde scoret målene som rant inn. Camilla tullet også med kameraene da hun så seg selv på storskjermen i hallen.

- Vi har så mange gode spillere, jeg er så stolt av dette laget.

To irriterende bomskudd I fjorårets VM var Herrem strålende og hun scoret på drøyt 80 prosent av skuddene. Målet er å treffe hver gang, men det er selvfølgelig umulig. Mot slovenerne i går ble det fire mål på seks skudd.

Det er hun litt misfornøyd med.

- Jeg er ikke helt fornøyd med uttellingen min. Konsentrasjonen falt litt på et par av avslutningene, sier Byåsen-jenta.

Men hva gjør vel det, når du har magiske lagvenninner. Og Herrem kan definitivt by på litt magi hun også - du har vel ikke glemt tirsdagens herlige trickskudd mot Frankrike?

TRIVES PÅ BENKEN: Camilla Herrem sier hun nyter å sitte på innbytterbenken. Foto: BJØRN LANGSEM
TRIVES PÅ BENKEN: Camilla Herrem sier hun nyter å sitte på innbytterbenken. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer