Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Herrem gjorde Spania forbanna: - Det så kanskje dumt ut

To-minutter i sluttsekundene.

PIRRET: Camilla Herrem provoserte de spanske spillerne i sluttminuttene i VM-seieren. Herrem fikk tominutter etter at hun ikke ga ballen korrekt tilake til motstanderen i sluttsekundene. Foto: Bjørn Langsem
PIRRET: Camilla Herrem provoserte de spanske spillerne i sluttminuttene i VM-seieren. Herrem fikk tominutter etter at hun ikke ga ballen korrekt tilake til motstanderen i sluttsekundene. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Norge - Spania 29-26

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Norge er klare for åttedelsfinale i håndball-VM og møter Tyskland søndag kveld.

Det ble klart etter en overbevisende seier mot grupperivalen Spania.

- Jeg er veldig fornøyd og vi spilte en bra kamp, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

Herrem pådro seg en tominutter med bare sekunder igjen av kampen, rasende spanjoler reagerte på måten Herrem ga ballen tilbake etter et frikast, og dommerne rakte to fingre i været.

- Jeg hadde vært sutrete dersom vi også hadde ligget under så mye til pause. De gir bare opp. Jeg synes at de spiller smart, men vi har en taktikk som treffer. De scorer noen mål, men vi kjører i mot, sier Herrem.

- Hva skjedde på slutten?

- Jeg skulle bare gi ballen bort. Og da jeg trodde hun (Elisabeth Chávez) hadde tak, så begynte jeg å gå. Ballen hang igjen i hånda, men det var ikke meninga. Det så kanskje dumt ut, sier Herrem.

- Den spanske spilleren ble sur?

- Jeg vet ikke, jeg. Jeg gikk bare til benken. Vi ledet, og det var ikke noe vondt ment, sier Herrem.

- Hva tenker du om Tyskland?

- Det er et lag som passer oss greit. De har gode bakspillere og gode keepere. Så lange vi kommer ut på skytterne, så vinner vi kampen med vårt tempo. Hvis vi spiller sånn som i dag, så slår vi dem, sier Herrem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media