Håndball

Herrem herjet foran sine egne: - Hun er eksepsjonelt god, kanskje best i verden

Norge knuste Danmark i oppkjøringen til EM.

EFFEKTIV: Sola-jenta Camilla Herrem var i storslag foran kjentfolk på tribunen i DNB Arena i Stavanger.  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
EFFEKTIV: Sola-jenta Camilla Herrem var i storslag foran kjentfolk på tribunen i DNB Arena i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Danmark 31-25 (17-10)

(Dagbladet): I sommer var Camilla Herrem lei seg etter å ha misbrukt kampens siste sjanse i semifinaletapet for Russland i OL. I kveld var 30-åringen tilbake i storslag da Norge møtte Danmark i Møbelringen Cup.

Med en drøy uke igjen til EM i Sverige, lekte Herrem seg foran øynene på kjente og kjære i Stavanger. Sola-jenta var uhyre effektiv og satte inn fem scoringer på fem forsøk, noe som bidro til en norsk 31-25-seier. Det får landslagsassistent Mia Högdahl til å utrope henne til klodens beste ving.

- Camilla viser med farten sin at hun er eksepsjonelt god, kanskje best i verden, skryter Högdahl overfor TV Norge.

Overlegne

TV Norge-ekspert Ole Gustav Gjestad hevdet i pausen at Norge var sterkere enn Danmark i alt - bortsett fra den danske krona - og det var vanskelig å være uenig.

Bak et solid norsk forsvar, briljerte Kari Aalvik Grimsbø både med eminente redninger og millimeterpresise kontringspasninger i den første omgangen. I tillegg var Marit Malm Frafjord (sju mål på åtte skudd), kaptein Stine Bredal Oftedal (4/4) og Amanda Kurtovic (6/8) effektive.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer