Herrem lagde show med «Glow»-dansen

Danset for publikum i pausen.

SHOW FØR SEMI: Camilla Herrem innrømmer at hun ikke har alle bevegelsene inne, men hun klarte ikke la være å lage show i pausen. Foto: STIAN HARALDSEN
SHOW FØR SEMI: Camilla Herrem innrømmer at hun ikke har alle bevegelsene inne, men hun klarte ikke la være å lage show i pausen. Foto: STIAN HARALDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Nederland - Norge 13-35.

Norge kunne tapt kampen mot Nederland med seks, og likevel gått til semifinalen. Men det var bare én ting som sto i hodet på jentene.

Det var å sende et skikkelig skremmeskudd mot Danmark, som er Norges semifinalemotstander - og en 22-målsseier gir en god følelse.

- Det er så deilig å se at vi er i denne formen. Nå tenker jeg bare på Danmark i semifinalen. Det blir helt genialt, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

Herrem-show Forsvarsspillet var fremragende og hele ti spillere tegnet seg på lista over dem som scoret i kontra og ankomst. Allerede halvveis var alt avgjort, da ledet Norge 18-9.

Herrem laget derfor litt show for publikum, da hun kom ut fra pausen.

Tilskuerne ble underholdt med Madcon-hiten «Glow» og Byåsen-jenta klarte ikke dy seg. Hun danset med, gliste og var kanskje allerede i festrus over at semifinalebilletten var sikret.

- Den sangen og dansen er så gøy. Jeg trodde jeg kunne den, men jeg skjønte jo at jeg ikke har den helt inne. Men jeg gjør det på min måte, sier hun.

Ett unna rekorden Håndballjentene valset over nederlenderne slik Johann Olav Koss gjorde i glansdagene. Etter pause scoret jentene fra treskolandet bare fire ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer