Herrem lagde show med «Glow»-dansen

Danset for publikum i pausen.

SHOW FØR SEMI: Camilla Herrem innrømmer at hun ikke har alle bevegelsene inne, men hun klarte ikke la være å lage show i pausen. Foto: STIAN HARALDSEN
SHOW FØR SEMI: Camilla Herrem innrømmer at hun ikke har alle bevegelsene inne, men hun klarte ikke la være å lage show i pausen. Foto: STIAN HARALDSENVis mer

LILLEHAMMER (Dagbladet): Nederland - Norge 13-35.

Norge kunne tapt kampen mot Nederland med seks, og likevel gått til semifinalen. Men det var bare én ting som sto i hodet på jentene.

Det var å sende et skikkelig skremmeskudd mot Danmark, som er Norges semifinalemotstander - og en 22-målsseier gir en god følelse.

- Det er så deilig å se at vi er i denne formen. Nå tenker jeg bare på Danmark i semifinalen. Det blir helt genialt, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

Herrem-show Forsvarsspillet var fremragende og hele ti spillere tegnet seg på lista over dem som scoret i kontra og ankomst. Allerede halvveis var alt avgjort, da ledet Norge 18-9.

Herrem laget derfor litt show for publikum, da hun kom ut fra pausen.

Tilskuerne ble underholdt med Madcon-hiten «Glow» og Byåsen-jenta klarte ikke dy seg. Hun danset med, gliste og var kanskje allerede i festrus over at semifinalebilletten var sikret.

- Den sangen og dansen er så gøy. Jeg trodde jeg kunne den, men jeg skjønte jo at jeg ikke har den helt inne. Men jeg gjør det på min måte, sier hun.

Ett unna rekorden Håndballjentene valset over nederlenderne slik Johann Olav Koss gjorde i glansdagene. Etter pause scoret jentene fra treskolandet bare fire ganger.

Det siste målet - en straffe i siste sekund - sørget for at Norge ikke klarte å tangere EMs største seier gjennom tidene: De to 23-målsseirene til Norge mot Slovenia (2004 og 2006).

Men det bryr ingen seg om.

- Vi springer fra dem. Det ble lett, sier Herrem.

Semifinalen mot Danmark blir en helt annen dans. Det kommer til å bli knalltøft, i en fullsatt messehall på kokepunktet.

- Danmark sa etter Møbelringen Cup at de har oppskriften på hvordan de skal slå oss. Det skal vi bevise at de ikke har, sier Herrem.

ETT UNNA EM-REKORD: Med en scoring til ville Camilla Herrem & co. tangert EM-rekorden. Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP
ETT UNNA EM-REKORD: Med en scoring til ville Camilla Herrem & co. tangert EM-rekorden. Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP Vis mer