LER: Camilla Herrem kjenner ikke en eneste av jentene på nakenbildet som angivelig skal være av hennes lagvenninner. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LER: Camilla Herrem kjenner ikke en eneste av jentene på nakenbildet som angivelig skal være av hennes lagvenninner. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Herrem ler av nakenbildet som går verden rundt

- Ikke vår klubb.

(Dagbladet): Et bilde som angivelig viser håndballjentene i den danske toppklubben Team Tvis Holstebro har spredt seg med lynets hastighet på nettet de siste dagene.

På bildet er flere jenter nakne i dusjen mens de står bak en pokal. Pokalen skal ifølge mange medier være et resultat av seieren i cupvinnercupen mot russiske Lada Togliatti 7. mai.

På Holstebro spiller blant andre de norske landslagsjentene Camilla Herrem (29) og Silje Solberg (25).

- Ha, ha, ha! Det der er ikke vårt lag, sier Herrem, som ikke kjenner igjen en eneste jente på dusjbildet.

Misforståelse Det hele beror åpenbart på en misforståelse som ingen per dags dato kan forklare. Ifølge TV 2 i Danmark og lokalavisa Dagbladet Holstebro-Struer viser bildet U18-laget til Frederiksberg IF (FIF) i København. Men flere nettaviser verden rundt skriver - feilaktig - at det dreier seg om laget til Herrem.

- Gratulerer. Vi har et nytt favorittlag på håndballbanen, rapporterer den amerikanske storavisa New York Post. Avisa er ikke kjent for å skrive nevneverdig om håndball, men denne historien er tydeligvis interessant.

Også engelske The Sun kaster seg på:

- Danske stjerner poserer nakne i dusjen etter å ha vunnet europacupen.

Historien om de «frekke pikene fra Holstebro» er begjærlig plukket opp av aviser i Øst-Europa og Herald Sun i Australia. Også sosiale medier er på saken. Men når Dagbladet ringer Herrem for å høre hva lagvenninnene hennes tenkte på da de ble fotografert, må hun bare le:

- Jeg kjenner ikke igjen en eneste person på bildet.

Dro på bankett - Så dette ble ikke tatt etter at dere slo Lada Togliatti sammenlagt 61-52 i cupvinnercupen?

- He, he - nei. Vi feiret ikke på den måten. Vi gikk inn i garderoben, så dro vi på bankett.

- Hvordan kan det ha seg at bildet knyttes til Holstebro?

- Merkelig. Her blir jeg tatt på senga. Jeg skjønner ikke hvor det kommer fra.

- Aner ikke Det samme sier Claus Sonne, kommunikasjonsansvarlig i Holstebro.

- Vi har fått flere henvendelser om bildet. Men det er ikke noen av våre spillere. Vi aner ikke hvor det kommer fra. Vi har moret oss over det, sier Sonne til dansk TV 2.

Ifølge samme kanal - som er blitt kontaktet av flere personer - dreier det seg om U18-jentene til Frederiksberg IF. Det skal være tatt etter en turneringsseier i Tyskland tidligere i måneden.

Men når en feil først oppstår i våre dager, tar det ikke lang tid før den sprer seg som en virvelvind til andre sida av jordkloden. Herrem tar uansett forvekslingen med godt humør.

Det viktigste er at laget vant finalen.

- Det var virkelig gøy å være med. Jeg er ganske imponert og stolt over laget, sier Herrem, som for tida er i Norge og trente med Sola i går.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.