Herrem måtte klippe opp skoa

Nå kan hun endelig spille for fullt igjen.

GLEMMER GULLET: Vanligvis så offensive Camilla Herrem sier de ikke har noen mulighet til å ta gull denne sesongen, etter at Larvik har hentet hjem stjerner som Gro Hammerseng, Katja Nyberg, Cecilie Leganger og Linn-Kristin Riegelhuth. Foto: BJØRN LANGSEM
GLEMMER GULLET: Vanligvis så offensive Camilla Herrem sier de ikke har noen mulighet til å ta gull denne sesongen, etter at Larvik har hentet hjem stjerner som Gro Hammerseng, Katja Nyberg, Cecilie Leganger og Linn-Kristin Riegelhuth. Foto: BJØRN LANGSEMVis mer

|||HELSFYR (Dagbladet): I dag arrangerte håndballforbundet kickoff i forbindelse med seriestarten kommende helg (jentene) og neste helg (gutta).

Camilla Herrem rekker det akkurat.

- Jeg ble 100 prosent bra igjen rett før helga. Da tok jeg en kortisonsprøyte, på grunn av betennelse på siden av hælen. Jeg håper det ikke kommer tilbake igjen nå, sier Byåsen-spilleren til Dagbladet.

Lei av skoa Landslagsjenta dro omtrent rett fra sluttspillbankett til operasjon etter forrige sesong. Ett år med hælsmerter skulle ta slutt, men slik gikk det ikke.

Også hele sommeren har hun slitt med en vond hæl.

Det dannet seg betennelse i en slimpose i hælen, men nå er hun endelig kvitt smertene. Og dermed kan hun kaste skoparet hun har ødelagt.

- Jeg måtte klippe hull i den ene skoen, for å begrense smertene. Jeg klippet opp noen løpesko, for det er lettere enn å klippe i håndballsko - og jeg kjenner at jeg er lei av å spille i løpesko nå, sier hun.

Hun er satt tilbake noe kondisjonsmessig, men har trent mye styrke og alternativt.

- Så jeg føler ikke at jeg er satt så mye tilbake. Det skal gå kjapt å hente inn det jeg har tapt løpsmessig.

Glemmer gullet For Byåsen er det ikke gull det handler om denne sesongen. De har mistet flere sentrale spillere - samtidig som Larvik har hentet etablerte stjerner.

- Nei, vi kan ikke slå dem. Vi går derfor for å vinne alle de andre kampene og ta sølvet, sier Herrem.

Byåsen-trener Valeri Putans må nå bygge opp et nytt lag, og han har gode byggeklosser.

- Vi må gjøre en grundig jobb, så kan det kanskje utjevne seg om tre til fem år. Vi har mange store talenter her, som er blant de beste i verden i sine årsklasser, sier han til Dagbladet.

I fjor var Byåsen nær ved å slå Larvik på bortebane. De satset alt på å slå Larvik, men lyktes ikke. Denne sesongen skal de satse alt på å slå de andre.

- Vi kan ikke bare konse på Larvik og glemme resten av lagene. Vi skal hevde oss, men samtidig skal vi bygge - og det er kanskje det viktigste, sier Putans.