Rosenborg slo Bodø/Glimt

Herrem og Hovland i straffe-krangel etter kampen: - Det er udiskutabelt

Alexander Søderlund scoret kampens eneste mål, men det var en kontroversiell dommeravgjørelse på tampen av kampen som stjal fokus i etterkant.

DYPT UENIGE: Bodø/Glimts Geir André Herrem (t.v.) er ikke i tvil om at Rosenborgs Even Hovland (t.h.) taklet ham ulovlig i overtida, og at Glimt skulle hatt straffe. Ikke uventet er Hovland uenig.
Foto: Gunnar Sohlberg Hagen / Dagbladet
DYPT UENIGE: Bodø/Glimts Geir André Herrem (t.v.) er ikke i tvil om at Rosenborgs Even Hovland (t.h.) taklet ham ulovlig i overtida, og at Glimt skulle hatt straffe. Ikke uventet er Hovland uenig. Foto: Gunnar Sohlberg Hagen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Bodø/Glimt - Rosenborg 0-1 (0-0)

BODØ: (Dagbladet): - En soleklar straffe. Det var jeg sikker på med én gang jeg så situasjonen. Etter å ha sett TV-bildene er jeg enda sikrere. Vi ble snytt for straffe og utlikning til 1-1, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen etter Glimt fjerde strake kamp uten poeng og uten scoring.

De to hovedpersonene - Glimt-spiss Geir André Herrem og Rosenborg-stopper Even Hovland - møttes i mixed zone etter kampen.

- Ingen tvil om at jeg skulle hatt straffe. Jeg ble tatt ulovlig to ganger, faktisk. Først fikk jeg en dytt i ryggen av Hedenstad. Så ble jeg felt bakfra av Hovland. Det er udiskutabelt, sa Herrem.

- Ikke enig. Jeg er i kroppen på ham, ja. Men jeg føler at jeg er tilstrekkelig borti ballen til at dommeren kan la være å blåse, mente Hovland.

- Det samme sa han til meg utpå banen. Jeg kjøper ikke den, repliserte Herrem.

- Ingen vakker fotballkamp

Etter en tøff innledning på sesongen, slo Rosenborg brutalt tilbake mot Molde forrige helg. Trønderne ga seg ikke før det sto 4-0 på måltavla på Lerkendal, og alle som hadde sådd tvil om lagets tittelsjanser fikk svar på tiltale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer