AKILLESSKADE: Camilla Herrem fikk føling med en gammel skade i akillessenen og besluttet ikke å spille videre i Byåsens cupkamp mot Sola.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
AKILLESSKADE: Camilla Herrem fikk føling med en gammel skade i akillessenen og besluttet ikke å spille videre i Byåsens cupkamp mot Sola.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Herrem ut med skade

Mer dårlig nytt for Hergeirsson før VM.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson fikk mer dårlig nytt onsdag. Camilla Herrem forlot banen med skade i 1. omgang da Byåsen møtte Sola i cupen.

- Det er den høyre akilleshælen som plager meg, den samme som ble operert i fjor. Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, men jeg fikk en smell like før pause og fant det mest fornuftig å se resten av kampen fra benken, sier Herrem til Aftenbladet.no.

Venstrevingen rakk å score fire av Byåsens mål i 34-24-utklassingen.

- Jeg slet med hælsenen i fjor også, og håper det ikke er alvorlig. Nå skal jeg ta det helt rolig torsdag, så får vi se om jeg kan være aktuell til mesterligakampen mot Thüringen lørdag, sier Herrem.

Hun håper og tror at VM i Brasil i desember ikke er i fare. Norge har allerede mistet flere viktige spillere til det mesterskapet.

Ved siden av Byåsen ble Storhamar, Fredrikstad, Larvik og 1.-divisjonslaget Glassverket kvartfinaleklare i cupen onsdag. Fra før var Njård, Tertnes og Stabæk videre.

Larvik vant 39-23 borte mot Flint Tønsberg.

(NTB)