Herren hjelper England i VM

PLANETEN VOLLEYWOOD (Dagbladet): En håndspålegger som har daglige samtaler med de døde, den notoriske teskjebøyer Uri Geller og ikke minst øy-ball-manager Glenn Hoddle er i ferd med å føre Englands VM-forberedelser hinsides.

- De vet ikke hva de gjør - de spiller russisk rulett med det onde, sier prest Tony Highton.

I forkant av Englands møte med Portugal sist onsdag kjørte stadig mer kristne og overtroiske Glenn Hoddle plutselig sin private healer - ei dame ved navn Eileen Drewery - inn i VM-oppkjøringa og fram i rampelyset.

Overskriftene ble store - damas avsløringer enda mer gedigne. For uten å blunke fortalte Eileen at hun har hatt jevnlig omgang med Englands beste fotballspillere i et par års tid.

Og at det å snakke med de døde er nærmest en smal formiddagssak.

På lag med Herren

Eileen Drewery sier hun kurerte meget VM-aktuelle Paul Merson for hans alkoholisme og dopmisbruk i løpet av en dag. Videre sørget hun for at Ian Wright - av frykt for supporterbråk - ikke scoret mål da England spilte den avgjørende VM-kvaliken mot Italia i Roma sist høst. For 0- 0 var nok for England, og det ordnet Eileen med en håndbevegelse.

Det var altså hun - og ikke en centimer-miss i en presset situasjon - som førte til at Ian Wright skjøt i stanga.

Men fru Drewerys fjernstyrte lærkontroll og direkte linje til Herren - som ifølge dama sjøl har gitt henne lisens til å fjerne det onde i mennesker - er ikke nok for Hoddle. Derfor har han i det siste hatt nærkontakt med Uri Geller.

Onde VM-makter skal bort - flyt og positiv tankegang inn - men da søndagsavisene her borte med god hjelp fra den alltid like mediekåte Geller rapporterte at de visstnok sitter og holder på hodene til hverandre, ble det bråk.

Det høres kokoralt ut, men hvem vet?

Nå vil i hvert fall Hoddle saksøke både han som bøyer spiseredskap på TV og avisa News Of The World.

Naboene våre i VM

Disse folka - både saksøkte og trosfeller - er altså de overtroiske støttespillerne for Drillos naboer ved det norske hovedkvarteret i La Baule i Frankrike.

Våre helter skal bo et par golfhull unna England, hvis landslagstrener ifølge en vettskremt prest driver og leker med det onde. For den spiritistiske delen av fru Drewerys praksis har ifølge dem som har greie på det, nær kontakt med voodoo og de blodige ritualene som utføres av heksedoktorene på Haiti.

Hvis pokermann Drillo vurderer sinnsynsk hjelp ut over det han finner i sine utmerkede videoanalyser, bør han stoppe ved Tarot-kort.