KLIKKET: Forholdet mellom Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba har klikket på plass umiddelbart, sier Ander Herrera. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB scanpix
KLIKKET: Forholdet mellom Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba har klikket på plass umiddelbart, sier Ander Herrera. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB scanpixVis mer

Ander Herrera roser Ole Gunnar Solskjær

Herrera: - Solskjær får det beste ut av Uniteds beste spillere

Manchester Uniteds midtbaneterrier Ander Herrera mener Ole Gunnar Solskjærs forhold til klubbens stjernespillere er en nøkkelfaktor bak nordmannens pangstart.

Solskjær står med åtte seirer og én uavgjort som vikarmanager på Old Trafford. Under kristiansunderens ledelse har rødtrøyene kuttet avstanden opp til den viktige fjerdeplassen i Premier League fra elleve til to poeng.

I tillegg er United videre til FA-cupens 5. runde. På veien dit ble Arsenal slått på bortebane.

- Ole fikk en klikk med noen spillere, som nå presterer på sitt beste. Han får det beste ut av (Marcus) Rashford, Paul (Pogba), Anthony (Martial) og Jesse (Lingard). Det er ikke enkelt, sier Herrera til ESPN.

Kontrasten er stor til Solskjærs forgjenger. José Mourinho fikk et stadig surere forhold til flere av Uniteds nøkkelspillere. Det var spesielt iskaldt mellom portugiseren og Pogba.

- Når du er manager, blir det ofte for mye snakk om taktikk. Det vanskeligste for en manager er å få det beste ut av sine beste spillere. Det er akkurat det han (Solskjær) gjør nå. Det har alle sett, påpeker Herrera.

Spanjolen har selv fått et oppsving under Solskjær. Han har fått rikelig med spilletid på midtbanen sammen med Pogba og Nemanja Matic.

Manchester United har søndag en vrien bortekamp mot Leicester, som denne sesongen har fått flere gode resultater mot topplagene. Senest i midtuken fikk sensasjonsmesteren fra 2016 med seg 1-1 borte mot serieleder Liverpool, mens både Chelsea og Manchester City ble slått i desember.