Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Herrera avviser United-kontakt

- Klubbene var aldri enige, sier Athletic-spilleren.

 SMIGRET:  Ander Herrera er smigret over interessen Manchester United viste for ham. Foto: AP Photo//Matthew Lewis/ NTB Scanpix.
SMIGRET: Ander Herrera er smigret over interessen Manchester United viste for ham. Foto: AP Photo//Matthew Lewis/ NTB Scanpix. Vis mer

Athletic Bilbao-spilleren Ander Herrera var sterkt ønsket av Manchester United, men spilleren avviser at han var i kontakt med engelskmennene uten klubbens viten.

- Det er direkte feil at de hadde kommet enighet med meg om en overgang, sa den spanske midtbanespilleren onsdag.

Han opplyste at ledelsen på Old Trafford visste at han hadde en utkjøpsklausul på 36 millioner euro.

- Uten den var det ikke mulig å få meg til forhandlingsbordet, sa Herrera på en pressekonferanse i forbindelse med Spanias VM-kvalifiseringskamp borte mot Finland fredag.

- Men uansett når Manchester United vil ha deg på laget så blir du smigret, for det er snakk om en av de største klubbene i verden, sa 24-åringen.

Tre spanske advokater skal ha startet spekulasjonene om en overgang, men Herrera nektet for at han kjente til noen advokater som skulle tatt kontakt med ham.

- Du må spørre dem (Manchester) om de var advokater for United eller ikke. De representerte i hvert fall ikke meg. Jeg vet ikke hvem de er en gang, sa han.

Spanske medier spekulerer om at advokatene skulle ha presentert United for å legge press på Everton i forbindelse med overgangen til Marouane Fellaini like før overgangsvinduet stengte mandag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media