Herrera forlater United

Etter fem år i klubben er det bekreftet at spanjolen bytter klubb.

FERDIG: Ander Herrera forlater Manchester United til sommeren. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix
FERDIG: Ander Herrera forlater Manchester United til sommeren. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB ScanpixVis mer

Ander Herrera drar som forventet fra Manchester United denne sommeren. Det bekrefter klubben selv på sin Twitter-konto, der de har lagt ut en video av Herrera som snakker om United-perioden sin.

- Jeg kommer til å huske hver eneste en av de 200 kampene jeg har spilt med denne drakten. For å spille for den største klubben i England har vært en stor ære. Takk for disse fem fantastiske åra, sier Herrera i videoen på Twitter.

Det har lenge blitt spekulert i om midtbanespilleren er ferdig i United, men nå er det altså klart. Det sies ikke noe om hvilken klubb som er neste for spanjolen, men han har blitt linket til PSG tidligere.

Med tanke på videoen som legges ut, tyder ingenting på at det er noe som helst ondt blod mellom Herrera og United. Han legger i hvert fall ikke skjul på sin kjærlighet overfor klubben.

- Det er rødt i mitt hjerte. Jeg visste det fra første gangen jeg spilte her, og fra første gang jeg tok på meg drakta, sier Herrera i videoen.

Hans kontrakt går ut i juli, og dermed vil det ikke være noen overgangssum innblandet i klubbyttet.

Herrera endte opp med 189 kamper i alle turneringer for United, og også denne sesongen har han vist seg å være en viktig brikke for Solskjær. Spesielt da han var skadet kunne man merke savnet av 29-åringen.

I løpet av United-karrieren står han med 20 mål og 27 målgivende pasninger.