Herrera klar for United

Har skrevet under for fire år.

FIRE ÅR: Ander Herrera er klar for Manchester United og har signert en fireårskontrakt. Foto: Manchester United / Twitter
FIRE ÅR: Ander Herrera er klar for Manchester United og har signert en fireårskontrakt. Foto: Manchester United / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ander Herrera er klar for Mancehster United. Klubben bekrefter selv i kveld at 24-åringen har undertegnet en 4-årskontrakt.

Han blir med det Luis van Gaals første signering som United-manager.

- Å signere for Manchester United er en drøm som går i oppfyllelse, sier 24-åringen.

Athletic Bilbao har bekreftet tidligere i ettermiddag at Ander Herrera har betalt utkjøpsklausulen i sin egen kontrakt og at midtbanespilleren forlater klubben.

Athletic Bilbao opplyste tidligere torsdag at klubben hadde avslått et bud på Herrera, men noen timer senere bekreftet klubben at spilleren selv har innløst klausulen.

Utkjøpsklausulen skal være på rundt 300 millioner kroner - noe som gjør han til klubbens dyreste spiller gjennom tidene, melder NTB.

Manchester United forsøkte å hente midtbanespilleren allerede i fjor, men rakk ikke å få til noen avtale før overgangsvinduet var stengt.

- Vi tror han er en av de mest lovende unge spillerne i Spania. Jeg er overbevist om at han blir en hit, sier Ryan Giggs, ifølge Uniteds offisielle Twitter-konto.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer