Hertha Berlin glemte igjen to spillere på flyplassen

BERLIN (Dagbladet): Først etter at chartermaskinen med laget var nesten framme i Istanbul, oppdaget Hertha Berlin-ledelsen at de hadde glemt to av nøkkelspillerne hjemme i Berlin.

Morgendagens debut i Champions League mot det tyrkiske mesterlaget Galatasaray fikk et pinlig forspill for Kjetil Rekdals klubb.

Over den bulgarske Svartehavskysten gikk alarmen: Både 19-åringen Sebastian Deisler og lagets amerikanske landslagsspiller Tony Sanneh manglet på sine plasser.

Unge Deisler, som er årets funn i tysk fotball, forklarte sin del av fadesen med at han var blitt stående fast i morgenrushet ut til Tegel-flyplassen i Berlin.

Begge spillerne kom seg av gårde til Tyrkia med et rutefly i går ettermiddag.

Stemningen i Berlin-klubben er nervøs foran klubbens første kamp i internasjonal fotball på 21 år. I helgas Bundesligakamp gikk klubben på et sviende 1- 5-nederlag mot Hamburg SV.

At både Kjetil Rekdal og andre nøkkelspillere er skadd, merkes kratig. Den gamle landslagsspilleren Thomas Helmer er leid inn for å fylle Kjetils plass, men viste seg som en ren flopp i sin debutkamp.

Hertha har havnet i en knallhard pulje, der AC Milano og Chelsea med Tore Andre Flo er de to andre motstanderne.