Heskey risikerer operasjon

Liverpool-spiss Emile Heskey skadet kneet i helgas ligakamp mot Sunderland. Heskey må stå over torsdagens UEFA-cupkamp mot Rapid Bucharest og må kanskje opereres. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Meld på ditt lag i Manager 2001

Liverpool-spissen merket kneproblemene under oppvarmingen før kampen mot Sunderland. Heskey startet kampen, men måtte gi seg etter bare elleve minutter. Kneproblemene har plaget Heskey hele sesongen. Han måtte stå over landskampen mot Frankrike tidligere i år på grunn av den samme skaden.

- Emile gjorde noe med kneet sitt før kampen. Han hadde det samme problemet i åpningskampen mot Bradford. Medisinerne vil anslå hva som skal gjøres. Hvis det er nødvendig må han opereres. Han spiller ikke på torsdag (UEFA-cup), og det er femti-femti sjanse for at han spiller mot Chelsea, sa Liverpool-manager Gerard Houllier til Liverpool Daily Post & Echo.

Robbie Fowler er tilbake etter skadetrøbbel og er klar til å erstatte Heskey sjøl om Houllier vil gi landslagsspissen litt lenger tid før comebacket på førstelaget.

- Ideelt sett trenger Robbie to kamper før jeg vurderer han fra start. Titi Camara og Erik Meijer er også tilbake, men har jeg ikke noe annet valg vil jeg bruke Robbie, sier Houllier.

GIANLUCA VIALLI er aktuell som ny manager for Sampdoria. Vialli vant seks trofeer med Sampdoria som spiller i perioden 1984-1992. Ifølge TEAMTALK har klubben allerede forespurt Vialli om en retur til italiensk Serie A. - Hvis han kommer tilbake til Sampdoria ville det vært fantastisk for klubbens image. Jeg snakker for alle i klubben når jeg sier at ingen spiller er så høyt elsket her som Gianluca Vialli.

BOBBY ROBSON har intensivert jakten på Blackburn-spilleren Chirstian Dailly. Etter at Alain Goma brakk nesen mot Charlton på lørdag disponerer Newcastle-manager bare fire friske forsvarere. Dailly spilte fast for Blackburn under tidligere manager Brian Kidd, men under Graeme Souness har det blitt lite spilletid på skotten.

ALEX FERGUSON holder fortsatt PSV Eindoven-spiss Ruud van Nistelrooy under oppsikt. Van Nistelrooy var på vei til Manchester United forrige sesong, men en kneskade stoppet overgangen.

- Det er en alvorlig skade så vi får vente og se. Forhåpentligvis kommer han tilbake vi får se hvordan han er på det tidspunktet, sier Ferguson ifølge TEAMTALK.

MILLWALL kommer til å offentliggjøre navnet på klubbens nye manager i løpet av dagen. Joe Kinnear, Mark McGhee og Micky Adams er de mest aktuelle kandidatene. Klubben sparket Keith Stevens og Alan McLeary etter den svake ligastarten. Millwall ligger på niende plass i 2. divisjon.

STEVE BOULD er tvunget til å legge fotballskoene på hylla på grunn av skade. Sunderland-kapteinen har slitt med en skade i foten som ikke vil slippe taket. Nå må 37-åringen under kniven. Bould har spilt på høyt nivå i 20 sesonger og har vunnet ligaen to ganger med Arsenal.