Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hestad-bløff kom fra Rudis faks

Den falske faksen med budet på Daniel Berg Hestad fra Sheffield Wednesday til Molde FK ble sendt fra Petter Rudis faks-maskin. - Jeg ringte til klubben og har orientert ledelsen om hva som hadde skjedd, skriver Rudi på sin Internettside.

En kamerat av Petter Rudi var på besøk hos den norske Sheffield Wednesday-spilleren. Under oppholdet fant han ut han han ville lure Daniel Berg Hestad, Petter Rudi og Molde FK.

Dermed klippet kompisen ut en Sheffield Wednesday-logo, skrev et brev til Molde, og fakset brevet avgårde til Molde.
- Jeg visste ingenting, ikke Daniel og selvfølgelig ikke Molde. Alle gikk fem på. Det er ofte spekulasjoner om spillere som skal til Sheffield Wedensday. Jeg så det første gang på TV2 Sporten, torsdag. At dette skulle være tull falt meg ikke inn, forteller Petter Rudi på sin Internett-side.

Rudis kamerat ringte og fortalte hva han hadde gjort da det ble klart at Sheffield Wednesday ville etterforske saken.

- Da la min gode kompis plutselig kortene på bordet, og sa at det var han som hadde gjort det. Jeg lo først, men forsto at det var viktig å rydde opp med en gang, melder Rudi. Han ringte ledelsen og fortalte at det var kameraten hans som hadde sendt avgårde den falske faksen til Molde FK.

Om saken får noe etterspill, skriver ikke Petter Rudi noe om på sin hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling