Hestad-vikaren sendte Molde tilbake på vinnersporet

- Har savnet følelsen av å bidra, sier Skjølsvik.

KONTANT: Pape Pate Dioufs akrobatiske brasseforsøk forstyrret Morten Fevang nok til å klarere ballen rett i beina på Aksel Berget Skjølsvik. Unggutten takket for det ved å hamre inn scoringen som avgjorde kampen.Foto:  Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
KONTANT: Pape Pate Dioufs akrobatiske brasseforsøk forstyrret Morten Fevang nok til å klarere ballen rett i beina på Aksel Berget Skjølsvik. Unggutten takket for det ved å hamre inn scoringen som avgjorde kampen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Molde - Odd Grenland 2-1.Aksel Berget Skjølsvik (22) lever en tilværelse i skyggen av Moldes ubestridte leder Daniel Berg Hestad, men i kapteinens fravær mot Odd Grenland grep den tidligere Rosenborg-spilleren sjansen og ble matchvinner i MFKs første seier på en måned i Tippeligaen.

22-åringen tenkte seg ikke om to ganger da Morten Fevangs klarering ramlet ned i fanget hans, og med en kontant avslutning avgjorde han kampen til Moldes fordel.

- Jeg har savnet følelsen av å bidra. Det var utrolig deilig å score i dag. Særlig med tanke på hjemmestatistikken vår, sier Aksel Berget Skjølsvik til Rbnett.

Vanskelig periodeStarts feilskjær i Fredrikstad innebar at Molde hadde en god mulighet til å gjeninnta sølvplassen på tippeligatabellen, men Kjell Jonevrets menn har vært alt annet enn stabile på eget gress denne sesongen.

Laget sto uten gevinst på Aker Stadion siden annen serierunde mot Bodø/Glimt, og etter en strålende start på sesongen har det ikke blitt seier siden 2.mai i Ålesund.- Folk har høye forventninger til oss. Jeg synes ikke det er krise at vi taper borte mot Brann. I mai/juni har vi vunnet én, tapt to og spilt to uavgjorte kamper i serien. I cupen har vi to strake seirer og Molde 2 har tre strake i serien. Jeg er absolutt fornøyd med det vi har prestert, sier Kjell Jonevret til Rbnett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer