BEST. Så mye bedre har Winmecredit vært hittil. Frode Hamre mener han har den klart beste hesten også på Bjerke onsdag kveld. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
BEST. Så mye bedre har Winmecredit vært hittil. Frode Hamre mener han har den klart beste hesten også på Bjerke onsdag kveld. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

-Hesten er utvilsomt best

Men Hamre er i tvil om utstyret.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

Frode Hamre kommer til Bjerke i et eneste oppdrag.
Han skal vinne med seiersmaskinen Winmecredit i V65-omgangen på Bjerke.
Så drar han hjem igjen.

-Men oppgaven er tøff, sier Frode Hamre.

-Åttende sporet bak bilen på en sprint er risikabelt. Men jeg kjører ordentlig til fra start. Jeg har ikke tid til annet. Det skal vel gå an å komme seg ned til lederen, når det i alle fall gjenstår 1100 meter. Da tror jeg på en god sjanse, sier Hamre.

Tvil om helstengt

Frode Hamre har tidlig uttalt til fagpressen at han kommer til å sette på helstengt hodelag for første gang. Winmecredit har hittil gått med åpent hodelag i løpene for Hamre, som alle har endt med klare triumfer på en imponerende måte.
Men nå er han usikker når det gjelder utstyrsforandringen.

-Hesten kan rett og slett bli for pigg. Jeg kommer ikke til å ta den avgjørelsen før etter varmingen, som foregår med åpent hodelag. Er han i piggeste laget, står jeg vel over helstengt. Kanskje setter jeg på draskylapper i stedet. Noe forandring blir det nok, forteller Hamre til Dagbladet.

-Best uten tvil

-Winmecredit er den beste hesten i dette løpet, uten tvil, sier Frode Hamre bestemt.
Det er startsporet som bekymrer, ikke motstanden.