Hestene omkom i dødsbrann: - Forferdelig tragisk

Sara Algotsson Ostholt i sorg: - Hvil i fred.

BRANN: Det var i denne lastebilen hestene røde. Kjøretøyet tok fyr midt på natta og livene deres sto ikke til å redde. Foto: Instagram / Sara Algotsson Ostholt
BRANN: Det var i denne lastebilen hestene røde. Kjøretøyet tok fyr midt på natta og livene deres sto ikke til å redde. Foto: Instagram / Sara Algotsson Ostholt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Svensk ryttersport har blitt rammet av en stor tragedie. Sara Algotsson Ostholt er blant landets aller beste ryttere, og har OL-medalje fra London i 2012, men nå har hun mistet to av hestene sine i en brann.

Algotsson Ostholt var på vei hjem fra en konkurranse i Polen forrige uke da lastebilen plutselig tok fyr på veien. Hun selv, sønnen og en til person kom seg unna uten alvorlige skader, men hestene ble fanget i flammene.

Chacco's Crack omkom på stedet, mens Apertina har kjempet for livet siden brannen. Nå er det bekreftet at heller ikke hun overlevde ulykken.

- Hvil i fred, kjære Peggy. Du kjempet så hardt og vi trodde du skulle bli her med oss i mange år framover. Jeg er så trist, du var en så snill hest med så mye potensial. Si hallo til Chacco fra oss, skriver Algotsson Ostholt på Instagram i dag.

- Fortsatt i sjokk

i tillegg til OL-sølvet har Algotsson Ostholt to EM-sølv. Utøveren har latt seg intervjue av hestesiden Hippson, og det er tydelig at dødsbrannen har gått hardt inn på henne.

- Vi er fortsatt i sjokk. Det som har skjedd er forferdelig og veldig tragisk. Alt gikk så utrolig fort, forteller OL-helten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer