Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hetebølge tvang VIF til hotell-bytte

Fikk varm velkomst i Tsjekkia. - Heten blir en påkjenning, sier Bohinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45: FK Mladá Boleslav - Vålerenga

(Dagbladet.no): Vålerenga møter i kveld Mladá Boleslav i et Tsjekkia som er sterkt preget av hetebølgen som herjer Europa.


Med temperaturer opp mot 40 grader, har Vålerenga fått en svært varm velkomst i Sentral-Bøhmen.

Byttet hotell

Bedre ble det ikke av at hotellet de egentlig skulle ha bodd på, manglet klimaanlegg.

- Dermed måtte spillere og støtteapparatet bytte hotell. Nå bor vi på et hotell som er godt og kjølig, forteller klubbens medisinske ansvarlige, Håkon Schwabe, til Dagbladet.no.

Tempetaturer som de som er i Tsjekkia, vil være slitsomt nok sjøl for dem som sitter i ro. VIF-spillerne skal på toppen av det hele gjennom en svært vanskelig og viktig fotballkamp:


Champions League-spill står på spill - igjen
.

KLAR FOR KAMP: - Varmen gir oss sjølsagt en ekstra påkjenning og utfordring, men det er en utfordring vi er klare til å ta, understreker sportslig leder Lars Bohinen overfor Dagbladet.no. Bildet er fra gårsdagens trening. Foto: ALEKSANDAR DJOROVIC/SCANPIX
KLAR FOR KAMP: - Varmen gir oss sjølsagt en ekstra påkjenning og utfordring, men det er en utfordring vi er klare til å ta, understreker sportslig leder Lars Bohinen overfor Dagbladet.no. Bildet er fra gårsdagens trening. Foto: ALEKSANDAR DJOROVIC/SCANPIX Vis mer

- Ekstra påkjenning

- Varmen gir oss sjølsagt en ekstra påkjenning og utfordring, men det er en utfordring vi er klare til å ta, understreker sportslig leder Lars Bohinen overfor Dagbladet.no.

Sjøl om sola etter hvert går ned mot kvelden, forventer han temperaturen vil holde seg rundt 30 grader til kampstart klokka 20.45.

Dette til tross, setter ikke Vålerenga i verk spesielle tiltak for å overvinne varmen.


- Vi oppfordrer spillerne våre til å komme bort på sidelinja for å drikke ofte, det er det eneste, sier Bohinen.

image: Hetebølge tvang VIF til hotell-bytte
VIKTIG Å DRIKKE: Å stresse behovet for stort inntak av drikke er det eneste tiltaket Vålerenga setter i verk i varmen. Her viser Christian Grindheim (t.v.) og Tore André Flo at de gjør som de får beskjed om.