<strong>SPÅS EN KNALLSESONG:</strong> Finn Hågen Krogh er utpekt som Norges ankermann i OL-stafetten i februar. Nå tror landslagstreneren han kan bli OL-konge også.<br> Foto: Hans Arne Vedlog
SPÅS EN KNALLSESONG: Finn Hågen Krogh er utpekt som Norges ankermann i OL-stafetten i februar. Nå tror landslagstreneren han kan bli OL-konge også.
Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

Kampen om ankeretappen i OL i Pyeongchang

Hetland ga Krogh ankeretappen, nå spår han Finn Hågen som OL-konge

Landslagstrener Tor Arne Hetland er ikke bekymret for å gi Finn Hågen Krogh ankeretappen på OL-stafetten allerede nå. Han tror Krogh kan ende som OL-kongen i Pyeongchang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Landslagstrener Tor Arne Hetland har skapt furore i Langrenns-Norge med sitt rekordtidlige uttak av Finn Hågen Krogh som ankermann på OL-stafetten.

Allerede i begynnelsen av oktober meldte han i Dagbladet at Krogh er Norges ankermann. Så tok det helt av under landslagets høydesamling i Italia i slutten av måneden da han gjentok beslutningen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer