Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hetsen har gjort meg sterkere

David Beckham føler at han har blitt sterkere av hetsen. Og han vil aldri la publikum tvinge ham til å forlate Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har lært mye av motgangen, og det har gjort meg til en sterkere person, sier David Beckham til The Mirror.

Hengt ut som Judas

Det er nå 10 måneder siden Beckham fikk rødt kort i VM-kampen mot Argentina. Hendelsen gjorde at han ble lagt for hat av engelskmenn, og hengt ut av de engelske avisene som Judas. Mange trodde det betydde slutten for Beckham i engelsk fotball, og at han ville bli tvunget til å spille i utlandet. Men den briljante midtbanespilleren visste å reise seg. Han har spilt en glimrende sesong under Alex Ferguson.

Tvilte aldri

- Jeg har aldri tvilt på at jeg skulle bli i United. Jeg vet at folk har spekulert i om jeg ville reise til utlandet, men jeg vil aldri la meg psyke ut av publikum som roper skjellsord, sier Beckham.

Og han har fått god støtte av manager Ferguson:

- Han sa at så lenge jeg kom i gang med spillinga ville det gå fint.

Om sin egen innsats denne sesongen, sier Beckham beskjedent:

- Det har vært min dag hver kamp denne sesongen. Men jeg spiller for den største klubben i verden, så man må nesten forvente såpass.

<B>BLIR I UNITED: - Hetsen har gjort meg sterkere, sier Beckham om den tunge tiden etter utvisningen i VM.